Thedani kérdése:
Csak nekem van elegem hogy nem lehet felnőtt módra beszélni? Hogy minden cenzúrázva van?
Figyelt kérdés
Miért cenzúráznak ennyi szót ezen az oldalon? Miért nem írhatjuk azt amit gondolunk? Nagyrészt itt felnőttek vannak, vagy eléggé felvilágosult fiatalok. Ha láthatják azt hogy punci meg hogy erekció, akkor mi a gond avval hogy f.asz, meg pi.csa? Miért kell kivenni a szavakat a szánkból? Az oldal üzemeltethetői tényleg változtathatnának már ezen.2009. dec. 17. 09:14
1/7 anonim válasza:
Értem mi a gondod.Nem tudom hogy amodik mi alapján "szelktálnak"törölnek kérdéseket és válaszookat.Volt olyan hogy valaki öngyilkossághoz keresett partnert.Órákik fenn volt a kérdés,csomó válasz érkezett.Volt egy jópofa kérdés a humorba,pár válaszon át viccelódtünk a (mint utobb kiderült)lánnyal.megakartam nézni írt e komit,és már nem találtam....végül is mindegy hogy a szóba teszel e pontot vagy bármi jelet,úgyis tudják mit akarsz írni.Viszont vannak olyanok is akik nem veszik jó néven a csúnya beszédet.Végül is egy társasági portál,ahol azért kell egy szintet tartani.Az ocsmányságra ott a napi sz*** meg hasonlók.
2/7 anonim válasza:
ez a nyelvi álszentség nem csak erre az egy oldalra vonatkozik, hanem átszövi az egész magyar társadalmat. szerintem részben emiatt a gondolkodás miatt is beszélnek nehezen a szexről a párok is egymással, a szülő is a gyerekkel, amiből egyenesen következik a szexuális kultúránk béka alatt levése.
3/7 anonim válasza:
Érdekes, hogy az angolok között pl. nem számít csúnya szónak a "fuck" és a "bullshit", pl. az amerikai elnök is lazán elejt pár fuckot a beszédeiben. Ehhez képest itt még a "b*romság" szót is kihúzza a filter.
4/7 anonim válasza:
Ez engem is idegesít!!!De kib.aszottul!!!!!Mért ne írhatnám le amit gondolok???De van hogy egy kérdésemet vagy 4szer kellett átfogalmazni mert azt írta ez a fos,hogy ez a kérdés így nem jó????Hát hadd tudjam már én hogy a saját kérdésemet hogy akarom feltenni!!!!Meg volt hogy a humorba írtam egy idióta történetet amire nagyon pozitív hozzászólásokat kaptam hogy tök tetszett az elmebeteg kitalációm az embereknek,erre levették a kis történetemet!!!!!De a legundorítóbb kérdéseket fennhagyják,pontosan nem jut eszembe konkrét,de nem egyet láttam eddig ami nem emberi viselkedésre vall!!!
5/7 anonim válasza:
Azért, mert normálisan is meglehet fogalmazni a dolgokat.
Amúgy az erekció nem csúnya szó, mint a hogy a punci is milyen szépen hangzik. :D
6/7 A kérdező kommentje:
A mai politika, főleg a magyar politika eléggé meggyalázza az emberek szabadságjogait, a gazdasági válság miatt már a munkához való jog is korlátozódik, de hogy már a nyelv se legyen szabad, pláne egy ilyen oldalon, az már felháborító. Hagy írjam le szabadon azt amit akarok, és hagy válaszoljanak rá úgy az emberek ahogy azt ők gondolják. Ha valaki meg felháborodna mondjuk egy egy csúnya szón, az menjen vissza az oviba, vagy nőjön fel. Ezt nem olvassák az adminok, vagy nem lehet valahogy kapcsolatba lépni velük? Hiába vannak jó gondolataim, azokat nem írhatom le, csak miután fél óráig szerkesztgettem hogy a közízlésnek is megfeleljen. Mindjárt írok is nekik egy emailt, ahogy látom info@gyakorikerdesek.hu a címük. Álljatok mellém, küldjetek ti is egy emailt. Kérdezzük meg hogy miért nem lehetünk szabadok. Éljen a forradalom :)
2009. dec. 18. 19:00
7/7 anonim válasza:
Szerintem elég gyerekes gondolkodásra utal, ha azt hiszed, hogy a felnőtt módra való beszéd a trágárságot jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!