Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lőfegyvereket használná...

Milyen lőfegyvereket használnál a zombi apokalipszis idején a zombik ellen?

Figyelt kérdés

Mondjuk betörnél egy lőtérre, vagy rendőrségre és tudnál szerezni onnan éppen olyan fegyvereket, amire neked szükséged van.

Milyen puskát/géppisztolyt/pisztolyt/stb vennél magadhoz? Többet is mondhatsz, amennyi jól esik (meg amennyi a valóságban is elférne nálad).

2014. márc. 24. 23:13
1 2
 11/18 ghajhigopsdfjhs ***** válasza:
En nem teged nezlek hulyenek, hanem aki ezeket kitalalja... ebreszto. Halottat hogyan olsz meg?
2014. máj. 27. 07:27
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon sok ész kell hozzá, hogy rájöjj, halottat hogyan ölhetsz meg.

De segítek és megmutatom a lehetőségeidet:

https://www.youtube.com/watch?v=kLN2ZgQa370

https://www.youtube.com/watch?v=cCjd4fJXTaQ

2014. máj. 27. 07:58
 13/18 Balduin válasza:
Én egyáltalán nem tartalak hülyének nem is értem hogy miért kell piszkálni az embert. Engem ha nem érdekel egy kérdés továbbmegyek rajta nem pedig odaírkálok csak azért is. Most pedig válaszolok a kérdésre. Én nagy fegyverb*zi vagyok és imádom a Walking Deadet szval örülök hogy megtaláltam ezt a kérdést. Tehát akkor vegyük alapul a walking deadet. Maroklőfegyverként valami nem túl nagy nem túl kicsi de pontos és hangtompítós pisztolyt hordanék megnagyobbított tárral. Lehet mondjuk Glock 19, 20 vagy 21. Ehhez hozzácsapnék valami hangtompítós gépkarabélyt viszonylag nagy tárkapacitással. Lehessen állítani mindhárom tüzelési módba(félautomata-hármastüzelési mód-automata), legyen rajta valami szuronyféleség közelharcra, és találjunk rá egy középutat a ,,sight˝ és a ,,scope˝ között a célzás érdekében már ha érted mire célzok.
2014. máj. 27. 11:16
 14/18 anonim válasza:

Nekem komplett felszerelés elképzelésem van. :D

-egy cz 550 vadászpuska

-glock 17

-rengeteg konzerv kaja meg víz

-elsősegély cuccok

-meleg kényelmes ruha(nem túl feltünő)

-éles és masszív vadászkés

-tartalék gyanánt egy red dotos m4

-sok cigi xd

-és ha menekülni kell egy fasza 4x4 meghajtású terepjáró

-és persze ész hogy túléljem

Terv igazából annyi lenne hogy a cuccokal fel mennék egy magas bérház tetejére elbarikádoznám a feljáratot és a vadászpuskával sniperkednék :D

2014. nov. 9. 13:54
 15/18 Balduin válasza:

Szerintem tökéletes összeállítás. Én azonban mégis gépesített lövész felszerelést hordanék ami így nézne ki:

=H&K HK416 gépkarabély - Ugyanolyan külső és kényelmi megoldások mint egy M4A1-nél csak ez gázdugattyús ezért a koszra, porra nem annyira allergiás. Valamint feltuningolnám egy EO Tech optikai irányzékkal, hangtompítóval, taktikai lámpával, RIS előagy markolattal. Lézerkeresőt vagy éjjellátót hanyagolnám mert ugyan praktikus cuccok de hamar lemerülnek vagy tönkremennek

=Glock 17Pro másodlagos fegyvernek, hangtompítóval. Ennek a típusnak direkt a hangtompító befogadására előrenyúló csöve van és megnagyobbított tára

=Fallkniven A1 túlélőkés az övemen a pisztoly mellett

=Spyderco Domino összecsukható zsebkés, zsebben vagy a lábamra rögzítve

(=esetleg gránát mondjuk M7290 villanógránát figyelemelterelésre)

Nagyjából ennyi. Az élelmiszer és elsősegély ellátás nyilvánvaló.

2015. jan. 28. 15:00
 16/18 anonim válasza:

Én előzőleg írtam a a cz 550-es geart.na azt átmódisítom :D

-Remington 700(közismertebb nevén m24)bipodal és hangtompítóval

-glock 17 az 50-es tárral és hangtompítóval vagy beretta m92 hangtompítóval

-valami kő-komoly katonai bajonett mondjuk pl egy m9-es

-egy sima terepszínű katonai ruha egy taktikai mellény és egy jó kis katonai táska

(rengeteget játszom a dayz-el :DDD)

-ja meg g Lada Niva olcsó és 4x4-es :DDD

tudom kicsit hülyeség de kellene csinálni fb-re egy csoportot olyan névvel hogy:"Akik készülnek a zombi apokalipszisre" :DD és ot ismerkedni a hasonló érdeklődési körű emberekkel kitudja hátha majd egyszer ő fog megmenteni a szorult helyzetből :D

2015. jan. 30. 20:15
 17/18 Balduin válasza:
A Remington 700-at én is bírom! Igen a fb oldal jó ötlet :D :D :D
2015. jan. 31. 18:06
 18/18 anonim válasza:
Meg kellene csinálni a csoportot :D
2015. jan. 31. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!