Milyen lőfegyvereket használnál a zombi apokalipszis idején a zombik ellen?
Mondjuk betörnél egy lőtérre, vagy rendőrségre és tudnál szerezni onnan éppen olyan fegyvereket, amire neked szükséged van.
Milyen puskát/géppisztolyt/pisztolyt/stb vennél magadhoz? Többet is mondhatsz, amennyi jól esik (meg amennyi a valóságban is elférne nálad).
Nagyon sok ész kell hozzá, hogy rájöjj, halottat hogyan ölhetsz meg.
De segítek és megmutatom a lehetőségeidet:
https://www.youtube.com/watch?v=kLN2ZgQa370
Nekem komplett felszerelés elképzelésem van. :D
-egy cz 550 vadászpuska
-glock 17
-rengeteg konzerv kaja meg víz
-elsősegély cuccok
-meleg kényelmes ruha(nem túl feltünő)
-éles és masszív vadászkés
-tartalék gyanánt egy red dotos m4
-sok cigi xd
-és ha menekülni kell egy fasza 4x4 meghajtású terepjáró
-és persze ész hogy túléljem
Terv igazából annyi lenne hogy a cuccokal fel mennék egy magas bérház tetejére elbarikádoznám a feljáratot és a vadászpuskával sniperkednék :D
Szerintem tökéletes összeállítás. Én azonban mégis gépesített lövész felszerelést hordanék ami így nézne ki:
=H&K HK416 gépkarabély - Ugyanolyan külső és kényelmi megoldások mint egy M4A1-nél csak ez gázdugattyús ezért a koszra, porra nem annyira allergiás. Valamint feltuningolnám egy EO Tech optikai irányzékkal, hangtompítóval, taktikai lámpával, RIS előagy markolattal. Lézerkeresőt vagy éjjellátót hanyagolnám mert ugyan praktikus cuccok de hamar lemerülnek vagy tönkremennek
=Glock 17Pro másodlagos fegyvernek, hangtompítóval. Ennek a típusnak direkt a hangtompító befogadására előrenyúló csöve van és megnagyobbított tára
=Fallkniven A1 túlélőkés az övemen a pisztoly mellett
=Spyderco Domino összecsukható zsebkés, zsebben vagy a lábamra rögzítve
(=esetleg gránát mondjuk M7290 villanógránát figyelemelterelésre)
Nagyjából ennyi. Az élelmiszer és elsősegély ellátás nyilvánvaló.
Én előzőleg írtam a a cz 550-es geart.na azt átmódisítom :D
-Remington 700(közismertebb nevén m24)bipodal és hangtompítóval
-glock 17 az 50-es tárral és hangtompítóval vagy beretta m92 hangtompítóval
-valami kő-komoly katonai bajonett mondjuk pl egy m9-es
-egy sima terepszínű katonai ruha egy taktikai mellény és egy jó kis katonai táska
(rengeteget játszom a dayz-el :DDD)
-ja meg g Lada Niva olcsó és 4x4-es :DDD
tudom kicsit hülyeség de kellene csinálni fb-re egy csoportot olyan névvel hogy:"Akik készülnek a zombi apokalipszisre" :DD és ot ismerkedni a hasonló érdeklődési körű emberekkel kitudja hátha majd egyszer ő fog megmenteni a szorult helyzetből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!