Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire számít,...

Szerintetek mennyire számít, hogy milyen az autótok?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha valakinek rosszabb van azt lenézitek vagy mit gondoltok?? Főleg fiatalabbak ŐSZINTE véleményére lennék kiváncsi. Hogy szerintetek gáz vagy sem ...
2009. dec. 16. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem számít, az se érdekel, ha nincs.

Van egy csúnya sztorim az 'apuci megveszi a kisfiának' témában. Volt egy 18 éves srác, friss jogsis, apuci megvette neki a vadiúj Audit. A srác olyan 2 hete használta, mire elment vele diszkóba, berúgott, első fára felcsavarodott, és meghalt. Nos, igazából itt a szülőn lenne a felelősség, hogy a 2 hónapja meglévő jogsihoz talán nem kéne a legnagyobb teljesítményű autót megvenni, főleg ha a srác ennyire felelőtlen. Lehet, hogy ez kegyetlenül hangzik, de az ilyenek jobb is ha meghalnak, mint a szabályosan közlekedő emberek életét veszélyeztessék.

2010. jan. 10. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát engem sem érdekel hogy kinek van és kinek nincs meg hogy milyen márkájú és hogy hány millióba került :)
2010. júl. 26. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!