Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire számít,...

Szerintetek mennyire számít, hogy milyen az autótok?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha valakinek rosszabb van azt lenézitek vagy mit gondoltok?? Főleg fiatalabbak ŐSZINTE véleményére lennék kiváncsi. Hogy szerintetek gáz vagy sem ...
2009. dec. 16. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én szememben az a gáz, ha túl jó autója van. rögtön felmerül, hogy honnan van neki pénze erre.Apuci pénzeli?Qrválkodott érte?Szétcsalta, szétlopta magát?
2009. dec. 16. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát úgy igazából nem nagyon érdekel... És aztán mi van ha anyuci-apuci pénzeli? Savanyú a szőlő? Ez van...
2009. dec. 16. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg mindenki olyan autót vegyen, amilyenre telik, és amilyen tetszik neki!

Nem nézek le valakit, ha rosszabb az autója, nekünk is egy ideig rossz volt. Amikor alkalom adódott rá vettünk egy újat. Ezzel szerintem pedig mindenki így van, ha van alkalom, akkor lecseréli.

És nem is nézek fel valakire csak azért, mert pl. fekete, sötétített ablakú mercije van.

[A legjobb autó az új autó (mindegy milyen)!]

15/F

2009. dec. 16. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

NEkem lenne lehetöségem a legdrágábbakra is, de ennek ellenére csak középosztályút veszek, mert az megbizhatóbb, és kevesebb esély van rá, hogy valaki ellopja, tönkreteszi.

A lényeg, hogy megbizható legyen és mindig tudjak vele menni, ha szükséges.

2009. dec. 16. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Nos 18-20 évesen csak álmodozhattam egy kocsiról.Most 28 évesen összejött egy kis vállalkozásból annyi ,hogy tudtam venni egy audi 5-öst.És én nagyon büszke vagyok erre és szerintem nem gáz az se, ha fiatal korban apuci megveszi a tizenmilliós autót.Ha tellik rá ,miért ne tegyék?ÉLvezzék ki az életet.Úgy ahogy a szegény beleszület a rosszba,a gazdag a jóba.Az élet így működik.Vannak nyertesek,és vesztesek.Én hálistennek a nyertesek közé teszem magam,de ezért keményen meg kellett dolgoznom
2009. dec. 16. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek "túl" jó van, akkor arra gondolok, hogy most jól megszívta a hitelek miatt.:)Mintha kevesebb BMW furikázna az utakon mostanában...
2009. dec. 16. 23:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ persze még írhattok :) Háát amíg maga az ember normális aki alá a kocsit rakják addig nekem sincs bajom vele csak ne vágjon fel :)
2009. dec. 17. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 31 éves ladám van nagyon jó esztétikai állapotban. Azt megnézik az utcán.
2009. dec. 19. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi pont ma láttunk egy zsigulit. a hátuljára az volt írva "Nekem sem tetszik a te autód!"

Nagyon jót röhögtünk, asszem tetetünk hasonlót a mi kis autónkra is.Vagy hasonlót

"No airbag, no abs, no THM"

2009. dec. 19. 22:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát ez tényleg nagy XDD...
2009. dec. 20. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!