Ugye milyen jó hogy leesett az első hó végre most télen? (:
a szoba 4 fala közül eszméletlen jóóó:)
de ha úton vagy és két orát állsz a fedetlen buszmegálloba,majd odajön egy buszsofőr hogy lerobbant a busz ezért csak 15 perc mulva indul el a következő és te mindezt lázasan és betegen éled át,no meg a csúszós lépcsők....
Egyettértek, bentről jó nézni, forró kakaóval *_*
De mikor a hidegben kell ácsorogni a buszra várva, miközben csak a kabátod van, sálad nincs, mert még lusta voltál előkeresni.... akkor annyira már nem:D
De emlékszem, első hóhullást reggel hatkor, lámpafénynél, gyönyörű volt *_*
Részben jó, mert 2 éve nem láttam havat! :o A tavaly nálunk (Erdély) ha jól emlékszem nem esett a hó, csak kb. 1-2 napot, akkor is rögtön olvadt. :(
De amúgy hideg van, csúsznak az utak, meg ha kimegyek, csupa víz lesz a hajam. :D (Utálom a sapkát - csak egy van amit bírok, azt most vettem.) Amióta lehullt a hó, ki se dugtam az orrom itthonról a fent említett okok miatt. :P
Korcsolyázni pedig szeretek néha elmenni, de csakis ha haverokkal megyek, jól felöltözve, és jön pár csaj is. :)
Bentről nézni forró kakaóval pedig egyenesen csodálatos. :]
15/F
Gusztustalan. Főleg mikor minden tiszta latyak, és félméterenként elvágódok az utca közepén, hogy a drága jónép jól kiröhöghessen.
Drága nyár, hol vagy már...
utálom a telet, mert p*csahideg van, és széjjelfagyok, és rühellem a kabátot is mert nem lehet benne mozogni meg levegőtkapni a villamoson.
a nyarat se szeretem mert akkor meg mindenkiröl folyik az izzadság és büdösek az emberek, és... bleee. :(
tavasz, ősz for life!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!