Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti melyik csoportot választaná...

Ti melyik csoportot választanátok? (bátrak, oszinték onfeláldozók, muveltek, barátságosak)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezt a kérdést a Beavatott címu film és a konyv hatására írtam ki.

Kíváncsi vagyok hogy ki mit választana.

Én az oszintéket.

Ajánlom mindenkinek aki még nem látta vagy olvasta a Beavatott címu filmet/konyvet.

Ha elolvassátok/menézitek tisztábban fogtok látni hogy egyes csoportoknak miylen jellemzoik vanna és hogy mi a feladatuk.

Koszonom elore is a válaszokat.

15/l

2014. márc. 23. 19:21
1 2 3
 11/26 Julia22 válasza:
Tesztek linkeit ide tudnátok írni???
2014. máj. 3. 14:08
 12/26 anonim válasza:

Kb. mindenki a bátrakat írta. XD

Hát én sem vagyok különb., én is őket választanám, de azt hiszem bent is maradnék.

Testvérem megtanított verekedni, a barátaim körebén is mindig én voltam a legbátrabb. Lőttem már puskával (csak konzervekre meg ilyesmikre). És nincs túl sok dolog, amitől félek. Mindig is imádtam a veszélyes dolgokat. Ha hazudnom kellett valami miatt, akkor hazudtam. Dolgozat közben is sokszor puskáztam. Mégis mindig azt hiszik rólam, hogy egy született "jókislány" vagyok.

14/L

2014. júl. 31. 14:07
 13/26 anonim ***** válasza:
én legszivesebben a Bátrakhoz tartoznék. a legtöbb tesz viszont mindig mást mutat ki: hol őszinte, hol barátságos, hol bátor. de műveltet és önfeláldozót sosem ad ki :D
2014. aug. 5. 13:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Csoporton kívüli lennék. Sehova sem szeretek tartozni. Amolyan magányos farkas vagyok.
2015. jan. 17. 07:37
 15/26 Patrii*-* válasza:
Rengeteg tesztet töltöttem ki ezzel kapcsolatban. Elfajzott lennék. De én is a bátrakat választanám. Nem azért mert a főszereplő is azt választotta, hanem mert tényleg az érdekelne. Mindig is imádtam a veszélyes dolgokat. Kicsiként is elég fiús voltam. A nyaramat azzal töltöttem, hogy kimentem mamámhoz (ahol a házuk mögött pusztaság van) és gyakoroltam az íjászatot. Puskával lőttem flakonokat. Kedvenc tantárgyam a tesi. A többiek furcsálják is. 16/L
2015. febr. 4. 16:57
 16/26 anonim ***** válasza:
Én a Barátságosakat választanám:), de van bennem egy pici Művelt irányú Elfajzottság. 17/l
2015. márc. 7. 12:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Műveltek!
2015. márc. 7. 16:14
 18/26 nixie.01 válasza:
100%
Művelt vagy őszinte. A teszteken is mindig ezek jöttek ki:'D
2015. márc. 22. 11:14
 19/26 anonim válasza:
Bátrak. :) Bár a tesztben egyszer elfajzott jött ki utánameg bátor. :) 14/L
2015. máj. 27. 13:07
 20/26 anonim válasza:
Hát...azthiszem én egyedül akarnék ELFAJZOTT lenni...bár a teszteken is ez jött ki egy csomószor :D
2015. szept. 19. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!