Ti melyik csoportot választanátok? (bátrak, oszinték onfeláldozók, muveltek, barátságosak)
Sziasztok!
Ezt a kérdést a Beavatott címu film és a konyv hatására írtam ki.
Kíváncsi vagyok hogy ki mit választana.
Én az oszintéket.
Ajánlom mindenkinek aki még nem látta vagy olvasta a Beavatott címu filmet/konyvet.
Ha elolvassátok/menézitek tisztábban fogtok látni hogy egyes csoportoknak miylen jellemzoik vanna és hogy mi a feladatuk.
Koszonom elore is a válaszokat.
15/l
Én tuti hogy csoportnélküli lennék. Mivel utálom hogyha megmondják hogy mit csináljak mikor és hogyan.
Bujdokolnék a csoportnélküliekkel.
Sokat gondolkodtam ezen.
"Kiskoromban" ahogy itt legtöbben azt írtam volta hogy a bátrakat mert az menő.
De mára rájöttem hogy én nem vagyok önfeláldozó. Tudom segíteni kell másokon de nem vagyok.
Nem vagyok bátor. Nem lennék képes egy olyan világban élni ahol elhal az emberséges élet.
Nem vagyok művelt. Szeretek gondolkodni és tanulni is de rühellem az okoskodást.
Nem tudnék barátságosnak sem állni. Pozitív személyiség vagyok de nekem ez túlzott ömlengés.
Talán leginkább az őszintéknél találnám a helyem :)
Nekem kb. az összes teszten elfajzott jött ki, vagy ha nem akkor össze-vissza mindenféle. De az biztos, hogy teljes pánikban lennék, hogy mit válasszak, mert lehet mindenhol megtalálnám a helyem és épp ezért nem találnám meg sehol. Hm... talán az őszintéket választanám, vagy az öndeláldozókat(mert az biztonságos), a bátraktól tartanék azt hiszem, habár kipróbálnám azt is. A barátságosak is megfordulnának a fejemben, csak az sok mezőgazdasági munka... De a műveltek is szóba jönnének persze. Szóval teljes káosz.Hiába, nagy betűs ELFAJZOTT vagyok😊🔥🔥🔥
14/L
Én egy angol oldalon kitöltötem egy tesztett.
Az alapján én egy Elfajzott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!