Szerintetek nagy baj, ha még egyáltalán nem tudom, hogy merre felé szeretnék továbbtanulni, és még nem igazán tudom, hogy mi érdekelne?
Figyelt kérdés
17F2014. márc. 22. 11:55
1/4 anonim válasza:
ha utolsó éves vagy akkor igen, ha még van a suliból akkor nem :)
2/4 anonim válasza:
a nagyobb gáz az, hogy ha már jelentkeztél egy egyetemre, és fel is vettek, majd fél év után rájössz hogy teljesen mást akarsz csinálni, de fogalmas sincs, hogy mit...
Ez vagyok én xD
3/4 anonim válasza:
Kicsit írhattál volna többet magadról, hogy alapból mi érdekel, akkor adhattunk volna tippeket, de mindegy.
Ha 17 éves vagy, akkor valószínűleg épp 11.-be jársz, és gondolom valami gimibe, ha még továbbtanuláson gondolkodsz.
Tölts ki pár tesztet felvi.hu-n, nézegesd a szakokat stb.
Annyit tudok javasolni, hogy egy érettségit válassz ki, amire készülsz és szeretsz, és akkor az alapján válassz majd szakot, mert az elég szívás lesz, ha 12.-ben döntöd el, hogy milyen érettségit kellene tenned.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Egyébként 10.-es vagyok 5 éves francia kéttanon.
2014. márc. 23. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!