Ez reális? Át akartak verni?
Barátomnak karácsonyra fényképes naptárat szeretnék csináltatni A4-es nagyságút. Elmentem pénteken, elvittem a képeket, egy nőnek adtam oda, mondta, hogy szerdán, azaz ma menjek vissza és a sráccal, aki ezeket csinálja majd megbeszéljük az árat és azt is, hogy milyen legyen.
Ma elmentem, megcsináltuk a naptárat a gépen, nagyon szép lett, megkérdeztem mennyibe fog kerülni és azt mondta, hogy 5-6EZER FORINT!!!! Csak kapkodtam levegő után, mert borzasztóan drágáltam. Megkérdeztem, A5-ös-ben mennyibe kerülne? Mondta, hogy az plusz szerkesztés, tehát a 6-7ezer ft fölött még 3-4ezer ft, tehát összesen 10EZER FORINT!!!!!
Nem akartam hinni a fülemnek!!! Mit gondoltok, csak átver? Vagy tényleg így megy ez naptárkészítésnél és ez így normális???
10.000 Ft egy naptárért?
Ha azt nézzük hogy,
a naptárnak 12 lapja van (1 lap= 1 hónap), és mindegyiken van egy kép, és a napok. Illetve valahogy "össze vannak rögzitve", nagyon drága. Ahol élek, ingyen adtak mindenkinek A3-es naptárt, és mindegyik oldalon van 8-10 kép a falurol. És az önkorányzat nem valami gazdag xD
www.emkefoto.hu
Itt csak 3990 Ft. Én is innen rendeltem.
Sziasztok! Elmentem, de be volt zárva! :( Majd holnap megint bemegyek!!
Köszönöm amúgy a válaszokat, lehet az lesz, h megcsinálom magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!