Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A titkok mindig kiderülnek?

A titkok mindig kiderülnek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem :P

legalábbis nem MINDEN titok

van olyan titok,ami nagy valószínűséggel kiderül egy idő után,de van olyan is,ami csak akkor derül ki,ha az ember azt akarja,hogy kiderüljön

2009. dec. 16. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Előbb vagy utóbb minden kiderül....
2009. dec. 16. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:

az én környezetemben egyszer sem volt olyan hogy egy titok titokban amradt volna...

pl a barátomnak meg nekem volt egy titkunk...a barátom véletlenül ezzel a dologgal kapcsoaltban vmi megjegyzést tett a haverja előtt, aki rájött a dologra..megkérte, hogy ne mondja el senkinek, de elmondta a barátnőjének, ő meg a többi osztársának...akik az én barátnőim...

:S

2009. dec. 16. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Titokban a volt angoltanárnőmre hámoztam a répát, senki nem tudta meg ezidáig rajtatok kívül:D
2009. dec. 16. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
örülök hogy részese lehettem a nagy titkodnak =P
2009. dec. 16. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha répahámozásról van szó akkor nekem rengeteg titkom van.
2009. dec. 16. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem egy csomó titkom van. eddig még nem derültek ki.
2009. dec. 16. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha mást nem érint, és nem osztod meg senkivel, akkor kicsi annak az esélye,hogy kiderül.
2009. dec. 17. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem!Különben nem lenne annyi kutató akik a történelem nagy furcsaságait akarnák leleplezni és megfejteni.Pedig van amelyik több ezer meg tízezer évesek...És nem lennének az igazságügyben lezáratlan akták,és tudnánk hogy vannak-e földönkívüliek,mi van a világegyetemben stb...Ezek mind titkok előttünk,amik lehet sosem derülnek ki mert eddig sem derültek ki és nagyon úgy néz ki a legtöbb nem is fog!:)
2009. dec. 17. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!