Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Behívtak ma 11-re állásinterjú...

Behívtak ma 11-re állásinterjúra. Közben kiderült, hogy valami pénzügyi, biztosításos munka szóval nincs kedvem feleslegesen elmenni. Ti hogy ráznátok le?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy valami x összeget be kell fizetni, meg Pestre kel menni tanfolyamra, vállalkozó kell stb...úgyse mennék bele ilyen melóba feleslegesnek érezm el is menni. Gáz ha felhívom most hogy mégsem érdekelne?
2014. márc. 19. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem zepterre akartak hivni én el se mentem nem hivtak vissza . Minek mentem volna mikor a mai világban sok embernek kajára sincs pénz nemhogy edényre.
2014. márc. 19. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen Zepterbe én is futottam már bele párszor, de már kiismertem szerencsére őket és nem futok többet bele. Ez nem feltétlenül lenne roszz meló, de nincs kedvem megint heteket- hónapokat várni mire dolgozni tudnék + itt kiderült ismerőseimet kell zaklatni LTP-vel meg ilyesmi. Mind1 küldtem neki egy sms-t hogy ne várjon.
2014. márc. 19. 10:29
 3/4 anonim válasza:
Szia én biztosítónál dolgozok , nálam is így történt és is mentem .... és most pénz keresek ne érts félre de ha itt szorgalmas kitartó vagy sokra viheted egyik legjövedelmezőbb szakma .
2014. márc. 20. 17:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, nem lenézni akartam a szakmát. 2 évig én is vállalkozó voltam pénzügyi területen, direkt marketing, pszáfos vizsgám megvan mind2 stb. nem ezzel van baj. Csak sajnos tudom, hogy egy új helyen ilyen szektorban kezdeni elég lassú idő és most se kedvem se energiám újra tanulni, hónapokat várni hogy beinduljon stb. A másik meg ami nagy bajom még konkrétan a biztosítósoknál, hogy az ismerősi körömben kell elindulni, ráadásul csak egy cégnek a termékeivel amit én viszont nem szeretnék. Csak ugye a telefonba ezek semmit nem mondanak el, barátnőm meg pont náluk volt interjún és elmondott mindent a cégről.
2014. márc. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!