Megkeresett ma egy férfi és állásinterjúra hívott, cégnevet nem értettem. A cím:Andrássy út 17.12-es kapucsengő. Milyen cégek székelnek itt? Valószínű, h jutalékrendszeres munka?
Én az Aegon-nak egy hitelcentrumát találtam ott, Andrássy út 17. III/12. Valószínűleg ez lesz az. Egyébként a google-be kerestem rá, és a 2. oldalon volt.
Nem értelek, nem is pályáztál? Ha igen, azért illik tudni, hogy mikre. Tudom én, hogy az ember sok önéletrajzot bead, de én ki szoktam nyomtatni a hirdetéseket, amikre pályázok, mert ha mondjuk 1 hónap múlva hívnak fel kapásból elbuktad, ha azt sem tudod miről van szó.
Azt értem hogy nem értetted a cégnevet, de csak elmondták miről van szó, nem?
Ha nem, ne menj el, mert ügynöki munka.
Én jártam úgy, hogy felhívtak, és mondták, hogy menjek el interjúra. Mondtam nekik, hogy szeretnék többet tudni a munkáról, de azt mondták, hogy csak személyesen adhatnak ki infót. Odamentem, ott voltunk kb. 200-an. 1 órát dicsérte a céget a pasi, aztán közölte, hogy van egy cégjegyzék szerű kiadványuk, 200.000 ft, és azt kéne eladni. Menjünk be iskolákba, könyvtárakba, önkormányzatokhoz stb. Ez lenne a munka.
Hát, majdnem meglincselték, volt aki az ország túlsó részéről jött oda.
Majd konkrétan az állami intézmények vesznek ennyi pénzért ilyen kiadványt, amikor az Arany oldalakat grátisban megkapja mindenki? (Mondjuk ez már jó pár éve volt, akkor a net még nem volt ennyire elterjedt.)
Senki nem maradt.
Azóta én megfogadtam, hogy nem megyek el olyan interjúra, ahol nem tudom milyen munka lesz.
Volt már más is, aki bepróbálkozott, hogy csak személyesen mondja el, leveleztünk vagy 1 hétig, hogy mekkora hatalmas lehetőségtől esem el, és nem, nem ügynöki munka. Akkor mondja meg mi. Nem, csak személyesen.
Hát, akkor köszönöm szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!