Meddig tűrjük még, hogy a Lipót bezárása miatt ön- és közveszélyes őrültek nyilvános helyen gyilkoljanak?
Figyelt kérdés
Gratulálok az SZDSZ-nek és különösen az egykori egészségügyi miniszterüknek a nagy spórolás nevében (amennyivel többet vágtak zsebre máshonnan) bezárt OPI miatt már a második őrült mészárolt le ártatlanokat. Nyissák meg a Lipótot és zárják oda ezeket életfogytig, de azokat is, akik bezáratták.2009. dec. 15. 20:29
1/3 anonim válasza:
Egyetértek!
Hozzánk a sebészetre egy opniba való nő került, mi betegek is veszélyben voltunk miatta!
Lásd még sote belgyógyászat egy székkel agyonvertek 1 beteget.
2/3 A kérdező kommentje:
Lipótról kikerült, nem szedte be a gyógyszerét, aztán a boltban nekiesett mindennek, lesöpörte az összes üveget, azt üvöltözte, hogy sugarazzák. Nagy kárt csinált, a főnök kifizettetti a férjével, szerencsére ember nem sérült meg, mentősök nagyon nehezen tudták legyűrni (90 kilós zavarodott nő). Bezárásáig az OPI-ban kezelték.
2009. dec. 15. 21:34
3/3 anonim válasza:
Áhh ne is mondd! És ráadásul szerencsétlenek nem tehetnek róla, hiszen betegek. Sajnos nekem is volt szerencsém egy ilyen fazonhoz. A vonaton elkezdte üvöltözni, amiért leültem mellé, hogy undorító k.rva vagyok... Meg elkezdett lökdösni és ütögetni a karom. Aztán elültem, de megrendített, hogy lehet, hogy ha egyedül lettem volna vele rosszabb is történik... Én ezóta az eset óta mindig gázsprayt hordok magamnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!