Mit szóltok a salgótarjáni, kettős gyilkossághoz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:10
11/17 anonim válasza:
igazad van 18:00:( MINDENBEN....
15:05 voltam..
12/17 anonim válasza:
Felhozták ezt a gyilkost az Igazságügyi Elmemegfigyelőbe, ugyanoda, ahol a pécsi gyilkos is van. Ugyan eresszük őket össze, machetét a kezükbe és üsd-vágd, nem apád! Nem kellene hibbant gyilkosokat évtizedekig etetni.
13/17 anonim válasza:
Hát lehet, hogy morbid leszek, de egy macsétával nem nagyon lehet szépen megölni valakit...
Gondolom a második áldozat(a férfi) védekezett,ezért vágta le a kezét csuklóból és az ujjait.
Mindenesetre, szörnyű dolog ami történt, remélem kap érte az ipse jó pár évet!
14/17 anonim válasza:
Az elkövetővel dolgoztam együtt 3 évig.
Nem tudom felfogni, hogyan tehet valaki ilyet. Elborult az agya a féltékenységtől, nem tudta feldolgozni, hogy szakított vele a lány. Le vagyok döbbenve azóta is :(
15/17 anonim válasza:
Szia! Én a fiút ismertem, apum barátja volt, amikor megtudtam szörnyű érzésem támadt...
13/L
16/17 anonim válasza:
Sziasztok!Az én anyukám pont ott volt,mert éppen dolgozott...
13/L
17/17 anonim válasza:
nem irigylem anyukádat...szörnyü lehetett végignézni.Én is ismertem Kittit Krisztiánt és sajnos Lacit is:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!