Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szóltok a salgótarjáni,...

Mit szóltok a salgótarjáni, kettős gyilkossághoz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:10
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

tudom ez a kérdés furcsán hangzik...

csak szeretnék véleményeket hallani, ki mit gondol az ügyről...

2009. dec. 15. 20:13
 2/17 A kérdező kommentje:
és erről az aljas fa____póról
2009. dec. 15. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
nap mint nap történik ilyen, csak egyszerűbb 5 h1n1es részt egy gyilkolásosat és egy közutasat leadni a hirekben mint hogyha mondjuk a segélyszolgálatokról beszélnének az 5 h1n1-es rész helyett mondjuk 2-n. keveseb lenne a gyilkosság, mert elmennének az emberek(vagy elvinnék őket)
2009. dec. 15. 20:21
 4/17 anonim ***** válasza:
A bezárt Lipót miatt van ez, rengeteg "pszichiátriai beteg" (ön- és közveszélyes őrült) rohangál közöttünk, gyógyszert nem szednek, bárkit és bármikor legyilkolhatnak. Köszönjük, SZDSZ, nem felejtjük el a nagy műveteket.
2009. dec. 15. 20:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Sokkolt a hír mikor olvastam a neten.Döbbenetes.Katasztrófa az ami történik Magyarországon.Nem csak ez hanem a még ehez hasonló esetek.Szörnyű!
2009. dec. 16. 01:32
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Nagybátonyban( S.tarjántól kb. 15-20km) talán 2006-ban vágták le vkinek a fejét szamurájkarddal.

Pásztón tavalyelőtt találtak meg egy feldarabolt embert. kb 3cm-s darabokra volt szedve az összes csontja.

Hát, ilyen ez a 21-es út :D sok a szamurájkard :)

2009. dec. 16. 14:16
 7/17 anonim ***** válasza:

szörnyű:S:(

Nyugodjatok békében,Kitti,és Krisztián:'(

Néhány osztálytársam látta is,hogy mi történt:'(

Aki ölt,azt mondta: "te voltál az életem",és megölte Kittit:'(

2009. dec. 16. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
ez szörnyűűű:(
2009. dec. 16. 15:26
 9/17 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom őket. + Szörnyű, hogy a közvetlen közelünkben is történhetnek ilyen dolgok. És ahogy itt valaki írta, hány ilyen őrült gyilkos szaladgálhat még köztünk?????? Állítólag cigány volt. De nyugodtan istápoljuk őket továbbra is.... Az én és a TE fizetésedből élnek. -Tisztelet a kivételnek.- De még ha nem is vesszük, hogy cigány, lehetne bármilyen származású, akkor sem megbocsátható az amit tett. Én szívesen elővenném azt az orvost, aki nemrég kiengedte a diliházból. :S Most az ő lelkén szárad 2 ártatlan ember élete....
2009. dec. 16. 18:00
 10/17 anonim válasza:
előző vagyok: halála
2009. dec. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!