Ki mit vesz a férjének ajánékba karira?
Figyelt kérdés
Férjemnek nics kivánsága,hobbija stb. és csak dolgozik állandóan ...2009. dec. 15. 19:27
1/8 anonim válasza:
Nincs férjem, szerencsés nő vagyok:)
2/8 A kérdező kommentje:
szerintem meg én vagyok a szerencsés :))
2009. dec. 15. 19:40
3/8 anonim válasza:
"Karira" semmit ne vegyél. Karácsonyra van pár ötletem: pl. sál, sapka, kesztyű, táska, parfüm, digitális képkeret, de te ismered a férjedet, neked kéne tudnod, minek örülne,akkor is, ha nem mondta meg, mit kér.
4/8 A kérdező kommentje:
ja ő nem tud semminek örülni,de digitális képkeretett pont töle kaptam tavaly karira, :))
azt mondja hogy én mindig sza... veszek neki .
ezért a körkérdés
sapka sálnak még én se örülnék
2009. dec. 15. 20:01
5/8 anonim válasza:
Ha ilyen válogatós akkor tőlem egy nagy díszes dobozt kapna benne nagy semmivel.
6/8 A kérdező kommentje:
20:38 igazad van! lehet meg is csinálom.olyan leszek mint a mesében hoztam is ajándékot meg nem is :)))
2009. dec. 16. 09:20
7/8 anonim válasza:
valami jó dvd?férjem megőrűl a második világháborús filmekért,100szor megnézi.esetleg könyv, parfüm barkácsgép...
8/8 A kérdező kommentje:
egy fényes csomag bombával a fia vagyok xd
2010. júl. 19. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!