Prym kérdése:
Van lista a "bejegyzett sárkányfajokról"?
Figyelt kérdés
/nem kérek lehurrogást, csak az írjon akinek van értelmes válasza/
olyan érdekelne ami egységes,mert egy csomó fan oldalt találtam de a tartalom mindegyikben különbözött, csak a legismertebb sárkányokról volt egységesen írva (európai, kis európai,jégsárkány, wyvern, stb... )
2014. márc. 18. 12:04
11/13 A kérdező kommentje:
és fogalmam sincs hogy miért az ezotériába írta ki O.o az állatok_egyéb kérdések kategóriába írtam... ez normális??
2014. márc. 18. 18:46
12/13 anonim válasza:
Sok sárkányfaj van függetlenül attól, hogy létezik vagy sem.De mind közül a legveszélyesebb az Feleség HáziasszonySárkány hidd el nekem ez a sárkányfaj létezik a többi sárkányfajt nem is érdemes felsorolni, ha mégis érdekelne néz be ide
részletek. users.atw.hu/sarkany-hegy/favorite.htm
13/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek az értelmes és a kevésbé értelmes válaszokat is :D
2014. márc. 19. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!