A fehovára mikor lesz bírói lista?
Akiteki teljesen igazad, az én ingerült hangvételem is ennek szólt, már amennyire ez ingerült, nálam legalábbis :)
Nem akartam kimondani de ugyan erre gondoltam mint Te. Ha nincs más dobjuk össze a jól bevált magyar bandát, a kedves idős kalapos urakat, akik a csivavától a német dogig ugyan azt a bírálatot adják...nem egyszer voltam ringtitkár, sokuknál is, elég lett volna egyszer leírni és utána másolópapírt használni...mindegy volt hogy milyen fajta. Én is megvárom, Szilvásváradon tényleg vérfrissítés lesz, túlzottan gyanús ez nekem, szóval valószínű hogy a jólbevált banda lesz. Így én is várok. Nincs szükségem olyan véleményre amit mr hallottam húszszor, és ugyan abban a konkurenciában kaptam 1-től 6-ig helyezést, úgy hogy a kutyák nem sokat változtak 1-2 hónap alatt...úgyhogy várunk.
Nahát! Csak nem L.I-nél ringtitkárkodtál? :)))
Én megcsináltam vele, hogy mire odafordult az asztalhoz, már meg volt írva a bírálati lap. A némegjuhásztól a pulin át az afgán agárig mindenki ugyanazt a bírálatot kapta.
ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom, hogy már megint igazam van:
Köszi, egy barátnőm már megelőzött. Reggel ezzel fogadott, mikor bekapcsoltam a gépet.
Spórolt nekem a MEOE egy rakat pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!