Nemrég rendeltem egy netes oldalról egy tetoválószettet, viszont nem vagyok vele elégedett. Még benne vagyok a jótállási időben, de nem reagálnak a leveleimre, nem tudom mit tegyek. Kihez tudnék fordulni ilyen esetben?
Már kapcsolatba léptem, épp ez a bajom, hogy írhatok akármit, nem reagálnak. Egyébként ez egy globális kínai webáruház, a cuccokat is ők gyártják.
De azért köszönöm a hozzászólásokat! :)
Köszönöm a segítséget!
Sajnos nincs telefonszám, egyébként annyit tettek az ügy érdekében, hogy (elvileg) 40 eurót visszaküldenek és megtarthatom a cuccot, de az egész pakk 111 euró volt, részükről ennyi.... :/ ami pluszban nehezíti az ügyet, hogy angolul írnak :S
Összegezve valamennyire foglalkoznak velem, csak abszolút nem tartják be a saját feltételeiket, vagyis hogy a garanciális terméket visszaveszik v. kicserélik és visszakapom a teljes összeget.
Ha mást nem is, annyit tanultam az ügyből, hogy többet nem rendelek ilyen oldalakról.....de a rendőrséget még megpróbálom, bár így hogy kínai az egész, nem tudom mit tehetnének....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!