Milyen az esti fogszabályzó? ára? Többi lent
Azt mondta a fogorvosom hogy esti fogszabályzó szükséges.
Kérlek akinek van tapasztalata vagy tudja milyen akkor írja le a tudni valókat! előre is köszönöm!
Az elso valaszolonak szolok, hogy nekem 11 evesen lett csinaltatva 50 ezerert:) es nem a legdragabbat vettuk
Na, nekem van sok rossz tapasztalatom
Eloszor is: nekem rosszul csinaltak meg, kiallt egy pocok hatul, ami eles is volt es felsertette az inyem. Mellesleg eleg durvan omlott a ver. Masnap elmentunk az orvoshoz, azt mondta nem tud mitcsinalni. Ahogy hazaertem megfogadtam hogy felevig hordom. Hordtam is, de loszart nem ert.
Masik: CSOROG A NYALAD OSSZE VISSZA! Eskuszom, hogyha nem volt ezer zsepi a parnamon akkor egy sem! Valami borzalmas:( Reggel csurom nyalas fejjel ebredtem.
Harmadik: Nem tudsz beszelni. Mondjuk hogyha cuki vagy, mar kora este beveszed. En is ezt csinaltam, de nem kommunikaltam a csaladdal mert telibe koptem volna oket, es nem is ertettek volna (posze).
Es reggel mikor kiveszed borzalmasan faj a fogad
Szoval most megvarjuk hpgy kiessen a maradando 5db tejfogam es allandot csinaltatunk
Ha lesz estid, akkor ha megtehetitek a dragabbat vegyetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!