Lenke wiwczaroski kérdése:
Szerintetek terjek vissza a korosztalyomhoz vagy jo uton haladok?
Figyelt kérdés
11 evesen elolvastam az osszes jane austen konyvet,osszes bronte noverek konyveit, 40 Agatha Christiet, szamtalan julesvernet,dumast,victor hugo nyomorultakjat.Nem vagyok olyan, hogy egesz nap olvasok, ki se mozdulok, es nincsenek barataim, es a konyveknek szentelem eletem.Vannak barataim, de ok is megallapitottak, hogy koromhoz kepest erettebb vagyok, ami effele konyvek utan nem fura.2014. márc. 16. 17:49
2/5 Nagy János22222 válasza:
Kötve hiszem, hogy ezeket te mind elolvastad...
Ettől függetlenül az olvasás hasznos időtöltés, szóval olvasgass csak tovább.
3/5 A kérdező kommentje:
furcsa igaz?de a negyven agatha christienek legtobbje novella tehat nm tobb szaz oldalas regeny jules verne a kedvenc irom masodikban kezdtem olvasni ez a kulonos h tul hamar kezdtem mindnt es ketnaponta olvasok el egy konyvet.De nm gondoljatok h inkabb vissza kene ternem?az olvasas hasznos de megiscsak gyerek vagyok es sokban befolyasoljak a gondolkozasomat ezek a konyvek
2014. márc. 17. 08:48
4/5 Nagy János22222 válasza:
Ha be akarsz állni a sorba, akkor csak tessék....
5/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok beallni a sorba, nem is szeretnek megfelelni senkinek, isten orizz!Ez talan az egyetlen kulonos amit el lehet mondani rolam szerintem, es jo dolog, hogy az emberek korulottem gyakran szep megjegyzeseket tesznek rolam emiatt.De meg van szabva mikor mit kell elolvasni, pl hogy otodikben egri csillagok, hatodikban koszivu ember fiai, tehat mint emlitettem, be van osztva es biztos van ra ok.Es eszrevettem hogy ha hamarabb olvasom ezeket befolyasol valamilyen szempontbol nm mondom h rosszbol de nagyban valtoztat.De ugy latom azt gondoljatok helyesen teszem azt amit teszek, es ennek orulok.A szuleim azt akarjak h varjak meg, maradjak a korosztalyomnak megfelelo dolgoknal, de en mashogy dontottem, es ezek szerint jo dontes volt
2014. márc. 18. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!