18 éves lány vagyok, nem vagyok fent Fuckbook-on. A többiek szerint maradi vagyok, nem haladok a korral. Szerinted? :D

Én kb 10 évvel azelőtt kezdtem el neten beszélgetni, mint a korosztályom, mégse vagyok "fuckbook"-on (ez tetszik :) )
Van aki furcsálja, de szerintem koncentrálj azokra az emberekre, akik nem feltölött képeid mennyisége alapján értékelnek, mint embert :)

Én 16/L vagyok és nem vagyok fent egyik vackon se (fakkbook, iwiw, myvip)
Gáz vagyok nagyon mi?:)

és sem vagyok fent fészbukkon pedig már féléve külföldön élek tehát 2 országgal kéne tartanom a kapcsolatot de annyira gáz némelyik hogy égőnek tartom azt ha én egy "faces vagyok".bocs de szerintem a facebook gáz :S
16/L
jah és folyton ezzel csesztetnek az otthoniak hogy jöjjek már fel,hát mit ne mondjak előbb kerülök fel puruttya extrémre szerintem :D
dehogy érzem magam kellemetlenül:D lesz*rom mit mondanak mások:) Annyira szánalmas ez a fa(e)szbuk mánia. Múltkor is ülök a vonaton, erre két csaj beszélget: "úúúúúristen, most gondolj bele, mi lenne, ha nem lenne fészbúk!!:O Szerintem a legtöbb embernek a világ végét jelentené!!"
Alig bírtam visszafojtani a nevetéstxD
Jó, ha mondjuk a legjobb barátom kiköltözne külföldre, akkor talán... de nem, akkor sem. Arra ott a Skype például:D

dehogy fikázom. sőt. nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki fent van. engem szoktak b*szogatni:)
De szerintem elég abnormális, hogy mondjuk a fél osztályom matekórán a pad alatt facebookozik a padtársával meg ilyenekxD De nem? Meg 13 éves kiscsajok az egész szombatot a facebookon töltik. Szerintem ez nem jó:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!