Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valami pénztári sorbaállás...

Van valami pénztári sorbaállásos történeted?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 10:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Az utolsó válaszadónak szeretnék elmesélni valamit.Én egy éve vagyok pénztáros és borzalmasak a tapasztalataim.15 vevőből kb 2 köszön amikor a kasszámhoz ér.Ez elég durva arány.És én a mai napig a lelkemre veszem,hogy ennyire bunkók az emberek.Ha olyan napom van és elegem van már mindenkiből akkor én se köszönök.Minek is köszönjek,ha úgysem köszönnek vissza.Nagyjából így néz ez ki nálunk.Én:-Jó napot kívánok! Válasz a vevőtől:ÁFÁ-s lesz.Még csak annyit se mond,hogy áfás számlát szeretnék vagy valami emberi hozzászólás.Volt egy nap amikor üres A4-es papíron striguláztuk,hogy mennyi ember köszön és mennyi nem.A végeredmény szánalmas volt.Persze tisztelet a kivételnek,vannak azért kedves emberek,de sajnos nagyon kevés.Bárcsak én is így tudnék a dolgokhoz állni mint a váci pénztáros.Ő már nem veszi a lelkére hogy nem köszönnek,átvette az emberek stílusát...Nekem is ezt kéne!!
2010. febr. 7. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadó vagyok. Tudod, én ugyanezt érzem, csak a pénztárosok részéről. De hidd el, engem az is felháborít ha a vevő nem köszön a pénztárosnak. Én mindig igyekszem mosolyogni, köszönni, kedvesnek lenni, és rossz ha ezt nem kapom vissza. De téged is megértelek.
2010. febr. 8. 02:11
 13/13 anonim válasza:
100%

(Utolsó előtti vagyok)

Akkor te a kedves vevők közé tartozol,akik feldobják a napjainkat.:)Tegnap voltam vásárolni és sorban állás közben nézegettem a vevőket,meg a pénztárosokat.És tényleg igazad van,hogy vannak kasszások akik nem köszönnek.Nem is tudom...Mindkét oldalról látom a helyzetet és mindenkit megtudok érteni:)Bár egy pénztárosnak hivatalosan akkor is kéne köszönnie,ha a vevő bunkó és nem viszonozza.

Ne könyveld el magadban hogy minden pénztáros bunkó,én meg emlékszem majd rá,hogy vannak még kedves emberek is a Földön.:)

2010. febr. 9. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!