Hogy lehet olyanért ülni amit nem követsz el? (Film)
Figyelt kérdés
Tehát van egy film,amiben azt mondják hogy a föszereplö olyanért ült 8 évet amit nem követett el.késöbb a filmben aztmondják hogy a föszereplö egyik barátja kirabol egy boltot(a barátját nem csuklyák le)és a föszereplö csak a kocsit vezette..hogy lehet ezek után az hogy a föszereplö nem bünös de mégis csak öt kapják el?2014. márc. 15. 01:00
1/5 A kérdező kommentje:
Nagyon èrdekel...ha valakinek van ötlete akkor kérem ossza meg...megy a zöld pacsi
2014. márc. 15. 01:02
2/5 anonim válasza:
Pl. barátja vádalku keretében azt vallotta, hogy a főszereplő rabolt. Vagy egyszerűen csak hamisan taúzott. Ez pedig elég egyéb közvetett bizonyíték mellett arra, hogy lecsukJák (és nem lecsukLYák).
3/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszodat!ketto valaszt kaptam,de az eggyik nem erdekel.tehat nem kerdeztem hogy hol vannak a helyesirasi hibak ebben a szovegben.akkor meg jo lenne ha nem javitanal ki.
2014. márc. 17. 23:09
4/5 A kérdező kommentje:
ennyi erovel en is beled kothetnek mert elirtat azt hogy taNuzott.ugyanis az tanuzott nem tauzott.nem irok olyan helyesen de egy gyors kerdes erejeig nem fogok utana nezni hogy mindent helyesen irtam le.es mielott az ekezetekbe is belekotnel,csak szolok hogy angol billenytuzetem van,es gyorsabb igy irni.es jo lenne ha megertened ezekkel a kissebb hibakkal is azt amit irok.most nem egy iskolaban vagyunk hanem egy qurva weblapon ember.
2014. márc. 17. 23:13
5/5 A kérdező kommentje:
billentyu*
2014. márc. 17. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!