Haggyak el egy olyat akit szeretek egy olyanért aki csak tetszik?
Figyelt kérdés
több mint egy éve szeretek valakit, sajnos különbözö okok miatt nem járhatunk rendesen. keveset találkoztunk. mondtam javitsunk a kapcsolatunkon.. de nem nagyon sikerült. ha nélküle voltam. rossz volt. ha vele, ugyse volt az igazi. se veled, se nélküled kapcsolat. és besokaltam., mondtam h itt a vége. legyünk barátok. erre mindenhonnan törölt. és folyamatosan bunkozik veelem. és féltékennyé akar tenni ugy gondolom.idöközben megtetszett egy srác. de csak tetszik. félek igent mondani neki. mert bennem van a másik srác még ? nem tudom mit tegyek ? lépjek tul az egészen az ujjal ? vagy próbáljam rendbe hozni a másikat ?? Korrekt válaszokat köszönöm2012. febr. 24. 22:05
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ha akit szeretsz, azzal nem lehetsz együtt, de úgy, hogy még csak meg sem próbálhatjátok-a srác nem akarja, túl messze laktok, bármi miatt-akkor próbáld meg az újjal. De ha ezek nem állnak fenn, akkor az, akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!