Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek egy...

Fiúk! Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
szóval, 16 éves 175-6 magas, nem egy soványság, de nem is nagyon kövér.sötétebb barna haj, szemüveges, de napközben inkébb kontaktlencsét hord. szereti nagyon a zenét, valaminek mindig szólnia kell, ezekből is leginkább a magyar rap, de bármit meghallgat, ami tetszik neki. imádja az autókat/motorokat, imád vezetni, ahogy betölti a 17-et kezdi a jogsit. hobbija a lovaglás, imádja a lovakat és a körülöttük lévő munkákat, és persze a lovaglást. tanulás szempontjából erősebb közepes. bulizni nem jár el sűrűn.
2014. márc. 10. 19:26
 1/2 anonim válasza:
végig olvastam, de nem alakult bennem kép rólad. egy fénykép alapján+ez a leirás, többet mondana számomra
2014. márc. 10. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján sok fiú esete vagy,autók/motorok,rap ami pld nekem is az érdeklődési körömbe tartozik,és még ráadásul magas is vagy,majdnem olyan mint pld én,tehát ha jól értelmeztem a kérdést akkor jó esélyed van a fiúknál. :)

19/F

2014. márc. 10. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!