Fiúk! Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Imádom a focit, azon belül a Real Madridot, ez a mindenem:) Azon kívül a küzdősportok még a gyengéim, MMA, box, K1, stb...Sajnos sokszor keveredem balhékba, és mindig úgy alakul, hogy meg kell védenem magam, ergo verekedő vagyok.( és most itt nem a hajtépős cicaharca kell gondolni) Rappet hallgatok, Wu-Tang, ODB, Method-man, Redman, stb., szóval főként az igazi old school-okat! Nagy szám van, sajnos nem is nagyon tudom ezt befogni(nem egy konfliktusom volt már ebből is) Jaa és imádom a kutyákat, a bullterrierek a gyengéim, no meg a pitek:)2012. okt. 4. 19:48
1/3 anonim válasza:
Fiús környezetben nőttél fel, vagy fiús nevelést kaptál. Alapjában véve nincs ezzel baj. Sok pasi részesíti előnyben a fiús lányokat a cicababákkal szemben. De azért ki kell hangsúlyoznod, hogy ne csak egy haverként tekintsenek rád, hanem lány/nőként is. Ugyan nem írtad le a korod, de valószínűleg fiatal lehetsz. A társadalmi normák hatására sok fiús lány kezd el "nőiesedni" ahogy a felnőtt korba lép. Persze ennek helyességéről is lehetne vitatkozni de ez már más téma.
A lényeg, hogy legyél olyan amilyennek érzed magad, akiknek nem tetszik azokkal ne törődj. Sokaknak be fogsz jönni ezen tulajdonságok alapján.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszod! És nem éppen érzem úgy, hogy nőiesedben kéne, illetve azt, hogy bármiféle ilyen folyamat is elindult volna bennem! És most itt a nem a külsőről beszélek, hanem a belső tulajdonságok, érdeklődési kör stbstb:) Amúgy 16 éves vagyok
2012. okt. 5. 19:42
3/3 anonim válasza:
Nálam inkább a visszafogottabb lányok a nyerők, de szép külsőnek sosem lehet ellenállni, a belső pedig alakítható, megszokható, megszerethető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!