13 évesen beengednek a David Gueta December 18. -i koncertjére?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 20:33
11/15 anonim válasza:
azért baj, mert nem nekik való. 13 évesen? Én is voltam sokhelyen, de 14 évesen egy David Guettára? Mégis mit csinálnak a sok 20éves közt akik táncolnak? Ha én egy diszkóban meglátok egy ilyen kislányt hát nem azt gondolom hogy húdejócsaj... fuj.
Csak mondom. Én is voltam már Guetta koncerten.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem egyedül megyek am -.-"
És nem azért megyek h mutogassam magam hanem azért mert szerettem Guettát vagyis a zenéjét és szeretném jól érezni magam...Jah és am a mai 13 évesek hát nem hinném h kislányosak -.-"
2009. dec. 14. 16:36
13/15 anonim válasza:
pedig jobb lenne ha kislányosak lennének. most igazad van, nem kislányosak, hanem kurv.ásak :(
14/15 anonim válasza:
Basszus ha egy 13 éves lány nem gyerekes akkor már k_rvás??:O Ez egyáltalán nem így működik...
15/15 Zümy válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval.Én is 13 éves vagyok és nem vagyok se gyerekes se qurvás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!