Szerintem szar.
Néhány összelopkodott kép meg buta "bölcsesség". Ilyet egy betanított majom is összedob három és fél perc alatt - és ebben már a regisztráció is benne van.
Ha az a cél, hogy egy unalmas, hitvány, semmirevaló tucattumblit csinálj, akkor jó úton haladsz. Ha valami egyedit szeretnél, akkor lásd az első mondatomat.
Nem vagyok az, tudom. Nem is kérted hogy az legyek.
Ha külön kéred, hogy csak jót írjunk, akkor nem válaszolok, mert hazudni nem szokásom - erről pedig jót nem tudok írni...
Szia!
nem tetszik a háttered,túl mintás a képeidhez,a zenelejátszó nem passzol az oldalhoz!!
A képeiden van mit javítani,nem nagyon illenek össze.A képeid között vannak jók,de a túlnyomó része olyan kapkodva kirakottnak tűnik.Gondolkozz,mielőtt reblogolsz.
A kuzor,vagymi,tetszik.
DE A ZENÉK NEM ILLENEK A KÉPEKHEZ.SEMMI NEM ILLIK ÖSSZE:D
nem rosszindulatból mondom,tényleg nem.Nem reménytelen.A témád elég sablonos.
Ahh,javitsd.Nagyon feltünő hibák vannak,JÁJ:D
nem bantasbol de nekem nem tetszik
rossz a hatter meg össze vissza vannak a képek
javits ezeken es akkor jo lesz
Ez talán még az előzőnél is gyengébb.
Komolyan, mi a célod ezzel a virtuális hulladékképzéssel? Önkifejezés? Mások megbotránkoztatása? Le akarod járatni a tumblrt? Vagy magadat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!