Twillight kérdése:
A kivagy doki? 7. évad 14. részében hogyan lehetséges hogy nem szakad ketté a tér idő kontínúm?
Figyelt kérdés
A kivagy doki? 7. évad 14. részében hogyan lehetséges hogy nem szakad ketté a tér idő kontínúm már mint a kvantum fizika szerint Tér-Idő anomáliák-nak kellene történnie mert 12 doktor egy helyen egy időben gondolom mindenki tisztába van azzal hogy ez mit jelent e de akkor miért nem történ még a saját múltját is átírta és semmi sem történt még egy nyanvatt paradoxon sem hogyan miért ez lehetettlen hogyan csinálta talán azért mert 12 doktor 12 különböző személyiség?2014. márc. 5. 20:06
1/5 Józsi21 válasza:
A doktor személyisége alapvetően nem változik a sorozat alatt.Inkább azért mert 12 különböző doktor,mindegyik valamiben más mint a többi.
Meg különben is ö A doktor,megoldja!
De az is lehet hogy a TARDIS kompenzálja a paradoxont!
2/5 A kérdező kommentje:
Hmmm nem is tudom szerintem legalább agúdhattak volna 1 Kvantum szingularitás miatt meg a doktor a saját múltját írta át ami annyit jelent hogy még a Tardis sem védheti meg a paradoxon-tol
2014. márc. 6. 13:27
3/5 Józsi21 válasza:
Kvantum szingularitás->fekete lyukRáadásul az egy másik sci-fi(Star Trek)Nézd az anomáliának a doktor "halálakor"kellett volna bekövetkeznie!Az nem okoz időparadoxont ha egy időpontban van a 12 doktor.A TARDIS pedig tudja hogy mi fog történni,hiszen a tér,és idő minden pontján van egyszerre.Így lehetősége van kompenzálni.
4/5 A kérdező kommentje:
De ha megváltoztatja a saját múltját lehet hogy nem lopja el a TARDIS-t és így megsem változtathatja a történés.
2014. márc. 6. 19:31
5/5 Józsi21 válasza:
Szerintem a TARDIS ellopása fix pont az időben.Mindenképpen megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!