Akik rasszisták mért nem szeretik a zsidókat?
Figyelt kérdés
mi okuk van rá,hogy utálják?2014. márc. 5. 16:05
1/8 anonim válasza:
Fogalomzavarban vagy, aki rasszista az egy bizonyos rasszot utál, pl feketéket, ázsiaiakat, cigányokat. Aki a zsidókat utálja az antiszemita. Én személy szerint utálom a cigányokat és nem szeretem a zsidókat. De én utálom azokat az embereket akik nyitott szájjal esznek, akik beszélnek miközben esznek, akik franciák. Több száz dolgot fel tudnék még sorolni, hogy kiket utálok, de szerintem akkor kitiltanának az oldalról.
2/8 A kérdező kommentje:
jaa akkor az antiszemiták mért nem szeretik a szidókat?(*)
2014. márc. 5. 16:34
4/8 anonim válasza:
Sokakat zavar, hogy a holokausztot pajzsként használják. Illetve rengeteg ellentmondás van a holokauszt körül is.
5/8 anonim válasza:
Ez a leggusztustalanabb és legbetegesebb oka:
6/8 A kérdező kommentje:
fúj mit csinált szegény gyerekkel? jézusom:/
2014. márc. 14. 15:16
7/8 anonim válasza:
Mert nagyon kormozzák a kéményt
8/8 anonim válasza:
5. vagyok. Körülmetélték a gyereket és kiszívták a vért szájjal és szívószállal. Ismétlem ez a leggusztustalanabb, legbetegesebb és legperverzebb dolog amit láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!