Miért nem szeretik a szülők ha a gyerekük cigizik?
Ha a szüleik is szívnak akkor én sem értem, hogy miért csodálkoznak, hogy a gyerekük is csinálja.
De ha a kölykök nem látnak rossz példát a szüleiktől akkor teljesen jogos a kiakadás, mivel egy embernek mindennél fontosabb feladata az lenne, hogy az utódait, ivadékait védje és ebbe a védelembe bele tartozik, hogy egészségesen eteti, élhető körülményeket biztosít és tiltja az egészségtelen dolgokat.
Hát én nem fogok meglepődni, ha a lányom cigizni fog, hiszen ezt látja az apjától, de ettől még nem fogok neki örülni, és nem fogom megsimogatni a fejét, hogy "nem baj, de legalább nem vagy kövér".
Nyugtató hatású valami ráadásul nem csak a cigi lehet, sőt. Nyugtassa magát a gyerek olyannal, amivel nem mérgezi magát, sem a környezetét.
Majd ha te leszel tüdőbeteg, rájössz, hogy a szüleid nem akartak rosszat.
Mellesleg ha az én gyerekem kövér lenne, akkor is szólnék, hogy ez nem egészséges, és az ellen is tennék valamit. Eleve úgy nevelem, hogy ne legyen kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!