Mikortól mehetek el dolgozni?
Figyelt kérdés
Kisfiam 4 és fél hónapos. Kaptam egy munkaajánlatot, és nem tudom, hogy elfogadhatom-e. Jelenleg TGYS-en vagyok, január 7-től jár majd a GYED. Nem szeretném, hogy a GYED-et elvegyék tőlem. Mi az az alsó korhatár, amitől hivatalosan is mehetnék? Fél év? Egy év? Vagy most is esetleg 4 órában. Kérem segítsen aki tud, sürgős! Köszönöm2009. dec. 13. 09:49
1/2 anonim válasza:
Sem a tgyás, sem a gyed folyósítása mellett nem lehet dolgozni. (a szerzői jogok alá eső tevékenység az egyetlen amit a gyed folyósítása mellett is lehet végezni) A gyerkőc egy éves kora után - le kell hozzá mondani a gyedről és helyette gyest igényelni- akár 8 órában is lehet dolgozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. De ha egy éves korában nem mondanék le a GYED-ről, akkor mellette 4 órában sem lehet?
2009. dec. 13. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!