Miért vagyok ennyire lelassulva?
hát én ebbe az "állapotba" kezdtem belecsúszni hogy kaptam egy adott feladatot vagy mutattak valamit akkor én csak néztem ki a fejemből és máshol jártam nem tudom hol elgondolkoztam stb........meg én is volt hogy zavarba jöttem már attól is hogyha hozzám szólt valaki de aztán rá jöttem nem az a cinkes ha természetesen viselkedem hanem az hogyha látják rajtam hogy még ilyen apróságokon
is görcsölök és szép lassan abba maradt. A társaságról meg annyit hogy én is féltem hogy majd leszólnak meg minden kibeszélnek stb de aztán rá jöttem ilyenekkel nem szabad foglalkozni csak ön magadat adni. Az meg hogy nem igazan tudsz úgy mond figyelni amikor beszélnek hozzád egyszerüen csak figyelj oda és válaszolj én pl régen azért volt nekem is ilyen mert az adott kérdésre olyan választ akartam adni amitől a kérdező fél jó fejnek fog tartani stb 100 szónak is 1 a vége figyelj óda ne görcsölj add önmagad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!