Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire lelassulva?

Miért vagyok ennyire lelassulva?

Figyelt kérdés
Mindig ha beszélgetek valakivel élőben, nem tudok normálisan válaszolni rögtön, hanem kb 10 másodperc kell az információ feldolgozására, és a válaszra.. De igazából mindennel így vagyok, ha valamit éppen csinálni kell, kicsit késve csinálom, mert vagy nem érdekel, vagy éppen azon gondolkodom, hogy ezt a többiek miért élvezik, amikor szerintem tök unalmas dolog.. Általában máson jár az eszem, és sose tudok a jelenre koncentrálni.. Mindig a jövő, vagy a múlt.. És nem tudom így élvezni a jelent.. Meg van olyan is, hogy cikinek tartom /értelmetlen, logikátlan/, azt amit mond a társalgó partnerem, és egyszerűen nem tudok rá reagálni.. Tehát összezsugorítva a problémám, h a fejemben élek, és ezáltal a kívülállók egy monoton, szellemi fogyatékos, visszahúzódó, szótlan srácot látnak.. És én egy teljesen más figura vagyok.. Nem tudok megnyílni az embereknek, pedig mások (szülőim, tesóim(előttük meg tudok nyílni)) elmondása szerint én egy vicces, jóképű, őszinte, szerény, jószívű, emberke vagyok.. És a lassúságom miatt gondolnak sokan hülyének, ami engem nagyon zavar.. Ja meg persze lusta is vagyok, és ezért is annak gondolnak sokan, mert nem tanulok semmit, és csak a 3-as szintet tudom tartani középsuliba.. És annyira idegesítő, h nem tudom kitárni az emberek előtt, azt ami a fejemben van, és csak egy unalmas lúzert látnak bennem.. Lenne még egy kérdésem, hogy szerintetek mitől oldódhatnék fel emberek között? Mert kicsit szorongok is, amikor társaságba vagyok, meg egy kicsit antiszociális vagyok..

2014. márc. 4. 19:46
 1/3 titán1234 ***** válasza:

hát én ebbe az "állapotba" kezdtem belecsúszni hogy kaptam egy adott feladatot vagy mutattak valamit akkor én csak néztem ki a fejemből és máshol jártam nem tudom hol elgondolkoztam stb........meg én is volt hogy zavarba jöttem már attól is hogyha hozzám szólt valaki de aztán rá jöttem nem az a cinkes ha természetesen viselkedem hanem az hogyha látják rajtam hogy még ilyen apróságokon

is görcsölök és szép lassan abba maradt. A társaságról meg annyit hogy én is féltem hogy majd leszólnak meg minden kibeszélnek stb de aztán rá jöttem ilyenekkel nem szabad foglalkozni csak ön magadat adni. Az meg hogy nem igazan tudsz úgy mond figyelni amikor beszélnek hozzád egyszerüen csak figyelj oda és válaszolj én pl régen azért volt nekem is ilyen mert az adott kérdésre olyan választ akartam adni amitől a kérdező fél jó fejnek fog tartani stb 100 szónak is 1 a vége figyelj óda ne görcsölj add önmagad ?

2014. márc. 4. 20:58
 2/3 titán1234 ***** válasza:
pff kérdőjel :DD *!
2014. márc. 4. 21:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, megfogadom a tanácsod!;)
2014. márc. 6. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!