15 éves lány vagyok és szeretnék egy nagy motort én Kawasaki ninját vagy hayabusát akarok, de a legjobb barátom és a szüleim se engedik meg. Nincs ötletetek, hogy hogyan érjem el azt, hogy megkapjam?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 17:01
11/14 A kérdező kommentje:
tudom h hány éves kortól lehet :) és akkor is akarok
2014. márc. 9. 19:14
12/14 anonim válasza:
szia!szerintem várj még egy évet és vegyél egy 125 ös "sportmotort" Aprilia rs 125,yamaha yzf-r125, az új honda cbr 125 is szép és nem is nehéz 16 évesen meg lehet rá jogsid és legálisan vezetheted. (etz 250 em van de egy ekkora motort már nem könnyű megtartni és ha rádburul a moci akkor nem biztos hogy fel tudod állítani)15/f
13/14 anonim válasza:
20 év tapasztalat után és nem 15 évesen se ajánlom,de 15 évesen 0 tapasztalattal öngyilkosság!(főleg a hayabusa)
14/14 A.C.A.B válasza:
Az csak egy dolog, hogy akarod :D egyrészt törvényesen nem vezethetnéd, másrészt egy ekkora motorhoz rengetek erő is kell (nem csak irányítani kell azt a több 100 kilós motort, hanem egyensúlyban is kell tartani, ha pedig egy kicsit is megbillen, már ahhoz is elég sok erő kell, különben eldob), harmadrészt pedig hidd el, hogy nálad sokkal tapasztaltabb és hozzáértőbb emberek szabták a törvényeket.(negyedrészt, meg még egy jól megépített simsonnal is lehet hatalmasat esni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!