A Japánok közül melyik a legjobb? Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki? vagyis kinek melyik gyártó szimpatizál? és mért?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 22:43
2/12 anonim válasza:
Toyota. Tudom, hogy az nem gyárt motorokat, de akkor is. Amúgy meg Honda, mert ő rúgta a japán gólt a vb-n. :)
3/12 anonim válasza:
Nem könnyű kérdés,az én sorrendem teljesen szubjektív:
Honda,YAMAHA,Suzuki,Kawasaki.
Persze mind a 4 a mai motorgyártás csúcsát képviseli,én is elsősorban csak japán gépet vennék,de ha már választanom kell ez lenne a sorrend.
A miért pedig annyi,hogy a Honda üzletpolitikája áll hozzám a legközelebb:elsősorban utcára gyártanak motorkerékpárt az átlagmotorosnak,nem húznak a szélsőségek vagy a versenypálya irányába.Tehát a motorjaik kényelmesek és "örökéletűek",még a sportmotorok is.
4/12 A kérdező kommentje:
3.: a sor elején nálam is a Honda és a Yamaha állnak elöl. a másik 2 felcserélve, de csak azért, mert a Suzukikat nemnagyon ismerem. köszi a kommentet :) még írjatok :)
2010. jún. 21. 23:00
9/12 anonim válasza:
Honda
Suzuki
Yamaha
Kawasaki
Amúgymeg: BMW a legjobb :)
350 ezer kilométert bír az azért nem semmi :)
10/12 anonim válasza:
A tesomnak Honda VT750 C4-e(shadow) van 5 éves közel 60.000 km van benne.Semmi hiba.Csak megy,és télen is ha nincs ho csak minusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!