Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek baj az, ha valaki...

Szerintetek baj az, ha valaki nem szeret alkoholt inni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok antialkoholista, és azt sem bánom, ha körülöttem isznak, persze csak addig ameddig nem kell őket hazakísérni, mert már nem állnak meg a saját lábukon. :D Viszont én nem szeretem se az alkohol ízét, és ráadásul még fel sem pörget mint másokat. Kényszerből iszom egy-két pohárral a családi összejöveteleken (bár nem értem, hogy a saját születésnapom miért kell a saját egészségemre is inni mikor nem akarom...), és baráti társaságban, de nagyon nyögve-nyelve. Hogyan tudnám elfogadtatni a környezetemmel, hogy nem akarok alkoholt inni?
2009. dec. 12. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen megmondod nekik.Nekem is van olyan ismerősöm,aki nem iszik alkoholt.Ha egy névnapon nagyon erőltetik,akkor a felköszöntéskor a poharat az ünnepletre emeli,és visszateszi az asztalra.Előbb-utóbb megértik,hogy nem akarsz inni.
2009. dec. 12. 08:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem baj, sokkal nagyobb baj lenne ha állandóan innál.
2009. dec. 12. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem baj. A sör keserű, a bor savanyú. Egyiket se tudom igazán élvezni.
2009. dec. 12. 20:07
 4/4 anonim válasza:
Én sem iszom. :) Én egyszerűen megmondom hogy nem és kész. Ha pedig nem tetszik valakinek akkor így járt... :) aki ezt nem fogadja el az nem is igazi barát.. erről ennyit.. egy barát nem fog olyat erőltetni amit te nem akarsz hanem elfogad olyannak amilyen vagy...ha pedig ugy érzed ezzel kitaszitottnak érzed magad... akkor max 2 cent csokilikőrt kérj... azt aztán meg sem érezni.. és rettenetesen kevés... és igy ki sem maradsz a koccintásból :)
2010. jan. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!