Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi alkoholt bírsz inni?

Mennyi alkoholt bírsz inni?

Figyelt kérdés

Én nem szoktam túl gyakran berúgni, de volt már rá példa :S

Viszont azt nem tudom, hogy jól bírom-e. Az első igazi berúgásomat 4-5 dl vodkával és kb. ugyancsak 4 dl kannással hoztam össze. Akkor hánytam, beszéltem össze-vissza, csak angolul tudtam értelmes szavakat kinyögni, másnap pedig kimaradt néhány perc.

A másik berúgásomat pedig fél liter kalinkának köszönhetem. Ez azért volt furcsa, mert a haverom nem hitte el, hogy részeg vagyok, mert a beszédemen egyáltalán nem érződött. A járásomon már inkább. Néha leseggeltem, de azért az irányt tudtam tartani. Közben pedig úgy beszéltem, mintha józan lennék :D Viszont akkor is hánytam, szalonnaszagút.

A haverjaim azt mondják, hogy nekik 1 liter vodka kell, hogy ilyeneket produkáljanak. Nem tudom, hogy ez igaz-e, mert még nem láttam őket piálni, én meg csak 2x voltam így igazán részeg.

2011. jún. 30. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Tálca sör:)
2011. jún. 30. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idő alatt, közben-előtte eszek-e?

Ha nem kajálok akkor már 2-4 sört is kicsit megérzek, bár valahogy eseményfüggő, régen koliban minden este megittam 2-3 sört és semmi se lett tőle.

Hétvégi 3 napos buliban pedig folyamatosan ittam, óránként betoltunk 1-3 felest, szinten tartva magunkat. Egyik nap estére ki tudja mennyi piától baromira bekészültem, máskor meg legalább 1 üveg vodka elfogyasztása után vígan kavartam a bográcsot.

Meginni egy este alatt szórakozóhelyen max 5-7 sört tudnék, kajálós-egésznapi bulizásban viszont többet.

Hányni mostanában már nem nagyon szoktam, 18-20 évesen viszont szinte minden hétvégén sikerült, bár akkor gyakrabban és durvábban ittunk.

25L

2011. jún. 30. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Én reggelig eliszogatok,de csak sört,nem keverek.

Ez a kocsmázós,beszélgetős,kert partizós mennyiség. Kb 15 korsót takar.

2011. júl. 1. 08:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Eddig mindenki sörben "mérte" a dolgot, pedig én pont abból nem ismerem az arányokat, mert inkább tömény cuccokat szoktam inni. Életemben ha 1 liter sört megittam összesen.
2011. júl. 1. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Igen, ez sok mindentől függ. Volt olyan nap, amikor egész nap kint voltam a focipályán, azután még leugrottam a konditerembe is. Hazaértem, és az első vágyam egy jó hideg sör volt. Nem ettem semmit, és már a második üveg után éreztem, hogy erősen dolgozik bennem. Ellenben, amikor elmentem grillezni, és halomra zabáltam magam, 9 sör, 8-10 feles, és 3 dl vodka után még vígan beszélgettem a tűz mellett.
2011. júl. 17. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!