Mennyi alkoholt bírsz inni?
Én nem szoktam túl gyakran berúgni, de volt már rá példa :S
Viszont azt nem tudom, hogy jól bírom-e. Az első igazi berúgásomat 4-5 dl vodkával és kb. ugyancsak 4 dl kannással hoztam össze. Akkor hánytam, beszéltem össze-vissza, csak angolul tudtam értelmes szavakat kinyögni, másnap pedig kimaradt néhány perc.
A másik berúgásomat pedig fél liter kalinkának köszönhetem. Ez azért volt furcsa, mert a haverom nem hitte el, hogy részeg vagyok, mert a beszédemen egyáltalán nem érződött. A járásomon már inkább. Néha leseggeltem, de azért az irányt tudtam tartani. Közben pedig úgy beszéltem, mintha józan lennék :D Viszont akkor is hánytam, szalonnaszagút.
A haverjaim azt mondják, hogy nekik 1 liter vodka kell, hogy ilyeneket produkáljanak. Nem tudom, hogy ez igaz-e, mert még nem láttam őket piálni, én meg csak 2x voltam így igazán részeg.
Mennyi idő alatt, közben-előtte eszek-e?
Ha nem kajálok akkor már 2-4 sört is kicsit megérzek, bár valahogy eseményfüggő, régen koliban minden este megittam 2-3 sört és semmi se lett tőle.
Hétvégi 3 napos buliban pedig folyamatosan ittam, óránként betoltunk 1-3 felest, szinten tartva magunkat. Egyik nap estére ki tudja mennyi piától baromira bekészültem, máskor meg legalább 1 üveg vodka elfogyasztása után vígan kavartam a bográcsot.
Meginni egy este alatt szórakozóhelyen max 5-7 sört tudnék, kajálós-egésznapi bulizásban viszont többet.
Hányni mostanában már nem nagyon szoktam, 18-20 évesen viszont szinte minden hétvégén sikerült, bár akkor gyakrabban és durvábban ittunk.
25L
Én reggelig eliszogatok,de csak sört,nem keverek.
Ez a kocsmázós,beszélgetős,kert partizós mennyiség. Kb 15 korsót takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!