Mit csináljak szilveszterkor?
Már évek óta nem voltam sehol szilveszterezni és már nagyon mennék de senki se hívott buliba. Szerettem buliba járni de nem járok pont azért mert egyedül szar lenne, haverok se járnak vagy ha mennek akkor is a barátnőikkel.
Úgy néz ki hogy itthon leszek pedig mindenki megy valahova. Ha kérdezik hogy mi lesz szilveszterkor és azt mondom hogy netezek meg játszok a gépen akkor mindenki olyan furán néz és gáznak tartják.
Mi tudnék csinálni, hogy kössem le magam?
menj el egy buliba egyedül és csajozz, ha felszedsz valakit király este lesz neked :)
de szerintem ne maradj otthon
Egyedül felejtős.
Ki az aki egyedül megy buliba?
Mindenki haverokkal megy
Menjünk bulizniiii:D
együtt:DDD
Komolyan mondom....merrefelé laksz???
Én egyedül bulizok itthon. :D
Figyelj ez csak nálatok probléma, hogy nem tudtok ti férfiak egy személyes bulikat tartani.. :D
Amúgy Már én is voltam úgy, hogy egyedül lementem majálisozni és hozzá csapódtam először 1 lányhoz, utána hozzánk csapódott 3 fiú utána még 3 utána 2 lány.. És Rohadt jó buli volt.. Csak merni kell. Figyu szórakozó helyeken tuti tartanak szilveszteri bulit. Menny le legalább néz szét, ha nem jön be menny haza. Vagy ha látsz egy ismerős arcot hát csapódj hozzá. Vagy azt is mondtad, hogy a haverjaid fele nem megy sehova, hát akkor hívd őket össze és partyzzatok az utcán. Mi is kb. minden szilveszterkor a fél éjszakát az utcán töltöttük, aztán volt, hogy egy számomra vad idegen srác házába mentünk be mert nem voltak otthon a szülők. Minden megoldható csak akaraterő kell hozzá!
amúgy ezt is meglehet unni, már én is egyedül fogom nyomni az újévet. :) Az is élvezhető, vagyis remélem.
Hogy ki az, aki egyedül megy? :)
Nos én :D
Mellesleg 19 éves vagyok és lány
Szerintem is menj egyedül bulizni.
Én is egyedül megyek:D
16/L
nem fogok itthon ülni,csupán azért mert a haveroknak nincs kedvük menni :/// -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!