Érdemes lenne-e tovább folytatnom a rajzolást, vagy inkább hagyjak fel vele?
Van egyáltalán tehetségem hozzá? Teljesen elvesztettem az érdeklődésemet, mert úgy érzem, reménytelen vagyok.
Néhány régi képem:
Ha úgy rajzolnál mint én, akkor azt mondanám, hogy jobb ha nem erőlteted a rajzolást.
De te nem úgy rajzolsz mint én..
Szetintem nagyon szépeb rajzolsz kár lenne abbahagynod!Egy kis csiszolás és akár művész is válhat belőled!
Sok sikert és kitartást a továbbiakhoz!
Nagyon jók! Én rajzsulis vagyok, nekem használ. Esetleg te is jelentkezhetnél valami normális tanárhoz, vagy szakkörre, mert, ha ahhoz mész, aki csak azt tudja mondani, hogy: "Deszép *-*" akkor nem sokat ér! Keress egy olyan tanárt, aki ad egy rendes, építő kritikát, és így fejleszd magad!
De amúgy nagyon tetszenek a rajzaid! :D
Köszönöm a válaszokat. :)
Egyébként sohasem tanultam rajzolni. Ezeket is csak amolyan "üljünk le és rajzoljunk" alapon csináltam. Nem tudom, hogy hogyan kéne "valójában" rajzolni. Talán el kellene mennem egy rajztanárhoz, csak nem tudom, hogy ez a maximum-e, amit ki lehetne egyáltalán hozni belőlem, vagyis, hogy nem vagyok "továbbfejleszthető".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!