Mit tegyek, ha átvertek?
Figyelt kérdés
sziasztok.
Aprodon vásároltam egy samsung s4 klón telefont.
a leírtak alapján 16gb memoria van benne meg minden teljesen ugy néz ki mint az eredeti.
01.16 vette át édesanyám,mert külföldön voltam.
Ma kibontom a készüléket: A kijelzője repedt,amikor bekapcsolom android betöltési kép jön ki,150mb a memriája,hátlapja is tiszta karc.
Mit lehet ilyenkor tenni!?!?!
2014. febr. 26. 22:19
1/8 anonim válasza:
Semmit sajnos ! Bár keress fel egy ügyvédet vagy a bíróságon menj be panasznapra !
2/8 A kérdező kommentje:
Semmit nem tudok tenni? Tudtommal már a hamisított termékekért is bűntetés jár. ezen samsung logó van!
2014. febr. 26. 22:26
3/8 anonim válasza:
Ha tisztában voltál azzal, hogy klónt vásárolsz, akkor mi is a kérdés?
(műszaki cuccot kipróbálás nélkül megvenni amúgy is lúzerség).
4/8 A kérdező kommentje:
a leírtak alapján a klón 16GB memória és samsung betöltő képes ÚJ készülék. És én egy törődt kijelzőjű,andoris betöltő képernyőjű,150mb memóriás késtüléket kaptam....
2014. febr. 26. 22:32
5/8 anonim válasza:
sajnos ez a hátránya az internetes vásárlásnak, sok embert átcsesznek. visszakérni a pénzed sajnos nem hiszem hogy visszatudnád
6/8 anonim válasza:
Lehet nem tudtál volna úgy villogni vele, de az árán már telefont is vehettél volna.
Először lépj kapcsolatba az eladóval, ha nem válaszol vagy nem tudtok megegyezni akkor jelentsd fel.
7/8 anonim válasza:
Mit lehet ilyenkor tenni? mit tennél ilyenkor ügyvédre költenéd a megmaradt pénzedet? nem ér annyit maga a telefon legközelebb édesanyád tanul ebből meg te is soha ne vegyél klón telefont én is jártam már így ennyit tudok mondani. :-)
8/8 anonim válasza:
Net tele van iylen kinai telefonokrol készült cikkekkel, utánoznak mindent, általában valahol vannak apró, alig feltűnő módosítások, hogy elkerüljék az eredeti készüléket gyártó cégtől a pereskedést, de ezen kívűl... kínában amúgy is arra kell, hogy 20m ről úgy nézzen ki mintha valami menő cucc lenne, ezzel ott tisztában van mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!