Napi 1850Ft kajára van szükségem. Hogyan tudnék tanulás mellett ennyi pénzt keresni? 12-es vagyok.
Igazából a hobbim testépítés, és azt csak megfelelő étrenddel lehet folytatni.
csirkemell filé : 700g - 1120Ft
rizs : 170g - 120Ft
barna kenyér : 200g - 120Ft
sovány túró : 200Ft
4 tojás : 120Ft
zabpehely : 150g - 120Ft
+ a brokkoli,tejföl stb... 1800-1900Ft
Mielőtt valaki megkérdezné, nem én nem akarok olyan nagy állat lenni mint a többi testépítő, azért ilyen sok a csirkemell mert 195cm és 100kg vagyok. Átlagosan nézve attól nem leszek Arnold Svájcinéger. Célom a Dávid szobor. Csak isten megvert a mérettel és sok kaja kell ami drága.
Na mind1 nem is tudom már miért írkáltam le az étrendet meg mindent. Esetleg ha tudtok valami jó diákmelós oldalt ahol találni fix munkát, linkeljétek be légyszives.
Mekiben szokott lenni átmeneti munka is, péntek délután és szombat reggel. Havi 30-40 ezer. A Moszkva téri Mekiben kell jelentkezni.
Amúgy a Dávid szobor szerintem olyan 70-75 kiló körül mozog, úgyhogy remélem csak viccnek szántad azt kitűzendő testként.
Azért sok sikert =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!