Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tagadtál már le?

Mit tagadtál már le?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hogy szerelmes vagyok az osztálytársamba(ami viszont nem igaz,őrülten imádom még mindig,csak féltem bevallani)
2009. dec. 11. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
azt h már nem szeretem a volt barátom .. pedig méég mindiig nagyooon :(
2009. dec. 11. 16:49
 3/7 werte ***** válasza:
100%
szégyen, nem szégyen. Nem mertem bevallani a páromnak, hogy máson jár az eszem:S Megbántani pedig nem szerettem volna... Rég volt, igaz sem volt
2009. dec. 11. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Háát ha én azt fel tudnám sorolni :D
2009. dec. 11. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:

A rossz jegyeket régen; hogy letört a fogamból egy darab; egy csoporttársamnak nem mondtam el, hogy nagyon idegesítő; egy másiknak, hogy büdös.

A múltkor azt mondtam, nem tudom, miért nem ég a kollégiumi három éjjeli lámpából kettő, pedig én rúgtam fel azokat véletlenül, amikor a földre voltak letéve.

2010. febr. 8. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
az anyám :D
2010. febr. 8. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Hűűű....

Azt,hogy én csókolóztam a suli előtt 15 évesen xD;rossz jegyeket,bár azokat utólag mindig megtudták;hogy hovamegyek,és kivel találkozom;egyszer a nővéremet is xD;a legelső pasimat:)

kb ennyi,ami eszembejutott:)

18/L

2010. febr. 8. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!