Segítettél-e már ki valakit bajból? Nemcsak anyagi értelemben, hanem pl. rossz körülmények közé került az illető és te "kihoztad onnét", stb.
Igen..Segítettem már,és most is segítek..1 évvel ezelőtt a barátnőm telejs anyagi csődben volt.Már ott tartott hogy hajléktalan lesz,mert a jelzálog kölcsönét sem tudta fizetni.Ezért felhívott,hogy nem tudnék-e neki valami munkát...Mivel ismerem,és tudom milyen ember,örömmel segítettem neki..Kijött hozzám Angliába,és addig amíg nem gyűjtött össze annyi pénzt,hogy szobát tudjon kivenni.nálam lakott.Találtunk munkát is,később szállást is.Még mindig itt van,és becsületesen dolgozik,és szinte minden pénzét az otthoni tartozásokra fizeti be..De megnyugodott,és látja az alagut végét..
Jelenleg most a testvéremen segítek,mert ő éppen válik,és mondtam neki,hogy költözzön addig a lakásunkba amíg el nem adják a közös házukat.
De hogy egy kicsit részletezzem is: Példa: Egy munkatársamnak szállást adtam, mert nem volt hová mennie. Kárt okozott, majd szó nélkül lelépett. Azóta se láttam, de nem is akarom. Utána megint szállást adtam egy "jó" ismerősömnek. Meglopott, és kilökdösött a saját házamból. Másik történet:
Egyszer vkit el kellett volna "menekíteni" valahonnan a családja miatt. Megtettem, én hülye. A kórházban kötöttem ki én is, meg a férjem is, mert a kedves család rajtam próbálta ki, hogy milyen kést használni. Ez volt az utolsó, hogy bárkinek segítettem. Nem vagyok túl szerencsés ilyen szempontból, úgyhogy inkább nem kockáztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!