Mondanátok tini-könyveket?
Figyelt kérdés
Sok (tini)könyvet olvastam már, de most valami másfajtára "vadászom". Olyan tini-könyvet keresek, ahol nem tabu a sexualitás (persze, nem kell valami olyasmi, mint a Szürke ötven árnyalat). Kb. 16-18 évesek legyenek a szereplők, ha lehet. Az is nagyon jó lenne, ha fiú szemszögéből iródott volna, de ez elhanyagolandó. A lényeg tényleg az, hogy egy reális, tabu nélküli szerelmes, humoros könyvre vágyom. Előre is köszi2014. febr. 20. 19:28
2/7 anonim válasza:
Jennifer L. Armentrout: Obszidián. Itt egy 17 éves csaj van és az ő szemszögéből van leírva,de a végén a 17 éves srác szemszögéből is van pár részlet. A könyvmolyképzőn fent van kb. az első 50 oldal.
3/7 anonim válasza:
gyönyörű sorscsapás, veszedelmes sorcsapás. nézz utána :) teljesen megfelel a leírtaknak, én imádtam. :)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de egy kicsit másra gondoltam. A SZJG már olvastam (nem tetszett, már bocs), és a további leírt könyvek nagyon komoly leírásúak. Inkább valami könnyedebb, humorosabb formát keresek, de azért ezer kössz.
2014. febr. 20. 22:22
5/7 anonim válasza:
Csongár Ágnes : Élete(i)m.
E könyv. nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek. Alig várom a következő részeket.
7/7 emoka julcsi válasza:
Szerelem zokniban - A szereplőknek még nem nőttbe a feje lágya. Abszolut nincs benne tabu "kekszel" kapcsolatban. (Amugy a durex támogatásával. Pff. -.-' . Csak egyet mondok: ez aljas huzzás volt népnevelésiszándék! De rohadt jó a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!