Mit kérjek karácsonyra?
Én kértem már egy könyv"csomagot", de anyukám még mindig azt mondja kérjek valamit, de én nem tudok kitalálni semmit...
Szeretek olvasni, filmeket nézni...
Ti mit kértetek/kérnétek karácsonyra?
16/f
Pls ne gondoljátok, hogy ennyire "úri" vagyok, hogy mindenem megvan... és ne írjatok olyanokat, hogy azt akarom, hogy itt legyen a barátom, meg hasonlók, mert mindenkinek van valami titkos vágya....
Köszi
HA szeretsz filmeket nézni, keresgess a neten, hátha találsz kedvedre való filmet és azt kérni.
Mivel tini korban vagy, kérhetsz esetleg "pipere" cuccokat. Valami márkásabb parfümöt.(attól függ, mennyit akartok rászánni, ma már jó parfü,ök is vannak elfogadható áron.) Vagy, ha szereted a gépet, akkor valami számítógépes játékot, vagy a géphez tartózó kellékek. Lehet, hogy nem szereted a ruházatokat, de kinézhetnél valami kedvedre való cipőt, szabadidőt stb..
Speciel én szeretem, ha sok mindent kapok, de az árak ne verjék a csillagos eget. Pl, múltkor ezt kaptam: Tusfürdő, parfüm,dezodor, könyv, elektromos fogkefe és még pár kis mütyür, amire úgy éreztem, hogy szükségem van.:)
Remélem segítettem beindítani a fantáziád, hátha összejöttek a gondolataid és rá tudsz jönni, hogy mit is kérj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!