Mit jelent ez az álom? (lent irja)
Figyelt kérdés
A rokonainktól itt aludt ma egy kislány.Felkelt ma reggel mert hozzá vágtam egy macit.xd(7 éves).és azt mondta valami nagyon rosszat álmodott.És én azt hittem valami ilyesztőt.Erre mondja hogy:
Egy tömbházban voltunk anyával meg apával és vettek pénzt valamiből.Aztán bement a szobába és meglátta az annyát az apját és egy nőt izélni.3 asba.Aztán sirt és játszott oda ment az annya és mondta a kislány hogy ilyet csak a buták csinálnak.Erre az anyja elkezdte üldözni és a végén azt hiszem el is kapta
2014. febr. 16. 19:26
2/3 anonim válasza:
7 évesen ilyet álmodni?:O Lehet, hogy ez még az előző életéből derengő valami emlék, csak a mostani arcokkal behelyettesítődött, mert lehet, hogy az előző családjára már nem emlékszik. De az is lehet persze, hogy sima álom volt, vagy tök mást takar, én nemtom, nem értek hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
utolsó
kezdek félni.xdd
2014. febr. 16. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!