Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagy hálás, mit jelent...

Miért vagy hálás, mit jelent számodra ez a szó?

Figyelt kérdés

Írjátok le hogy gyerekkorotok óta mi miatt éreztek hálát.

S vajon egyet jelent a hála szó, azzal, hogy köszönöm? Tehát van-e különbség a között hogy megköszöntök valamit vagy hálásak is vagytok érte?

2009. dec. 9. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze,hogy van különbség!Megköszönni valamit udvariasságból is lehet,de hálásnak lenni csak őszintén!Most így hirtelen nem tudnám felsorolni,mi mindenért vagyok hálás és kinek,mert nem akarok Oscar-átadót játszani! :-) Most például hálás vagyok a szüleimnek,mert megleptek egy olyan dologgal,amire nagyon régóta tiszta szívemből vágytam!Itt most nem magára az ajándékra gondolok,hanem a gesztusra,hogy gondoltak rám!Még lehetne sorolni.
2009. dec. 9. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Hálás vagyok, ha lelki gondjaim vannak, és valaki meghallgat. Azért is, ha szex közben a partnerem figyel rám.

Azért, ha megbíznak bennem.

Sok minden van még, nehéz lenne az összeset leírni..:):P

15/L

2009. dec. 9. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!