Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan változzak meg?

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok.

A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék megváltozni de nem tudom hogyan tegyem. Nagyon tudom utálni magamat, nagyon negatív az önértékelésem. Mindig csak a rossz tulajdonságokat veszem észre magamban.

Nagyon csendes vagyok a suliba, de mondjuk ez azért is van mert 2 éve költöztünk külföldre és senkivel sem sikerült nagyon jóba lennem. Az idöm nagyrészét egyedül töltöm. Vágyom a társaságra és a barátokra.

Nem szeretem magamba hogy:

- trehány vagyok

- hisztis

- lusta

A szüleimmel mag romlott egy kicsit a kapcsolatom az utobbi pár hétben.

Tudnátok segíteni valahogy? Egy beszélgetésnek is nagyon örülnék. Kérdezzetek nyugodtan ha valamit még tudni szeretnétek. Ha van valami kérdésetek akkor írjatok nyugodtan én válaszolok.

Köszönöm hogy el olvastad és nagyon köszönöm ha válaszolsz is rá!

Bocsi hogyha hibásan/érthetetlenül fogalmaztam! Már kicsit el kezdtem el felejteni a magyar helyesírást és fogalmazást...

2014. febr. 14. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne legyél trehány annyira,ha rád jön a hiszti fogd vissza magad,és tedd magad hasznossá néha;) Barátkozni meg barátkozz akikkel úgy gondolod:)Én most 17 vagyok 14 évesen én is flegmáskodtam a szülőkkel,de csak azért mert lelkileg szarul voltam és valakin le kellett vezetnem:S
2014. febr. 14. 23:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt most tapasztalatból fogom írni:

Ne próbáld meg megváltoztatni körülötted a világot. Alkalmazkodni kell. Ha nem is jönnek házhoz az életre szóló barátságok, értük kell menni. Soha sem feladni.

A csendesség nem rosz tulajdonság. Legyél halkabb a többieknél és halld meg amit a rohanó, nagyszájú emberek nem. De ha az kell HANGOSAN állj ki önmagadért.

Mert ennyit megérdemelsz!

Ne izgasson hogy mások mit gondolnak a rohadt életbe!

Szerinted ők ott lesznek veled a fontos pillanataidnál, vagy mikor tényleg szükséged lenne valakire?

Dehogy! Elmondhják a kis véleményüket amit irígykedésből is tehették aztán továbbálnak. És közben észre sem veszik hogy egy lelket tettek tönkre.

A te gondolataid számítanak! Nem a facebook like-ok. Nem..Azok sem lesznek ott veled akik ott irogatnak a nehéz időidben.

Találd meg az olyan embereket akik kitartanak meletted.

És engedd el magad mellett a rosszándékú hazúg rekciókat.

Szeresd meg magad! Szeresd a gondolataidat. Hiszen azok csak a tieid. Nem lophatja el tőled senki, és valaki pont ezekért a dolgaidért fog meg szeretni. Sose szégyeld az érzéseidet, a gondolataidat azok egyedien a tiédek.

És azok miatt legyenek barátaid, szerelmed, családod.

Fontos hogy magad elött tartsd mindig hogy mások is ugyanugy (lehet hogy többet) hibáznak mint te. mint én, és mint mindenki.

A modell a plakáton lehet hogy szép de semmivel sem ér többet nálad.

Ne akarja neked senki beadni hogy csúnya, hüje, értéktelen vagy.

Hiszen ezek csak úgy tudnak kibontakozni ha hagyod nekik.

2016. jan. 24. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!