Mért uralhatja ennyire a világot az előítélet?
Figyelt kérdés
Pontosabban már az emberi kapcsolatokat, döntéseket, mindent. Mindenkiben benne van, erről nem tehetünk, még akkor is, ha az ellenkezőjére neveltek... hisz mindenhol ezt látjuk, halljuk. Szerintem inkább tennünk kéne a reális dolgokért, reálisan látni még mindig jobb, mint előítéletekkel tele. Megmérgez mindent. :S2008. júl. 20. 16:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem kezd elterjedni a "nem őszinteség, háta mögött mondott vélemény., irigység".Mindenkinek hinni, alaptalan véleményeket, ítéleteket alkotni. Nem utána járni és megbeszélni történteket.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, a pletyka. De szerintem mindenki tudja, h mi az a pletyka, és azért mégse szokott mindenki mindenkinek hinni...
2008. júl. 20. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!